BESTIL VASKEBRIK ELLER VASKEKORT HER

HVAD ER FORSKELLEN?

 

Vaskebrik
En vaskebrik skal du bruge til et betalingssystem, der har en brikscanner. Denne vaskebrik (også kaldet c-key) er nødvendig for alle beboere der ønsker at benytte fællesvaskeriet.

Denne brik kan administreres på e-vaskeri, hvor du har mulighed for, at spærre din brik, overføre penge til din brik, bestille en ny brik og se dit forbrug for brikken.

 

Vaskekort
Et vaskekort bruges primært på vores ældre systemer, kaldet EasyPro. Dette vaskekort giver dig mulighed for, at betale for maskinerne i et vaskeri, på samme vis som et dankort fungerer.

Ligesom vaskebrikken, er denne essentiel, hvis du ønsker at benytte vaskeriet.

 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis dit betalingssystem har en briklæser, og du har mulighed for at bruge e-vaskeri, skal du bestille en vaskebrik.

Hvis dit betalingssytem skal benyttes med kort, skal du bestille et vaskekort.

Billede

FAQ's

VASKEBRIK

Hvis din brik er blevet væk, bedes du spærre din brik samt bestille en ny. Se hvordan, i vores e-vaskeri guide.

Gå til guide

Hvis din vaskebrik ikke er nået frem til din adresse, er det højest sandsynligt posten der ikke har kunne finde den korrekte adresse. Dette kan skyldes, at der mangler navn på din postkasse. Hvis dette er tilfældet, skal du blot bestille en ny vaskebrik. 

Bestil ny brik

Hvis du gerne vil have en vaskebrik, skal du blot

Gå til bestil vaskebrik

Dette skyldes oftest, at din brik ved et uheld er blevet spærret i dit vaskeri. Dette kan hurtigt løses, hvis du blot kontakter vores kundeservice.

Dette skyldes oftest, at der har været fejl i internetforbindelsen i vaskeriet, eller at du som bruger har mere end én e-vaskeri-bruger. Kontakt os for at få dette problem løst.

Hvis du bliver bedt om at indtaste din aktiveringskode på en aktiv brik, skyldes det oftest en internetfejl eller en briklæserfejl.