EFFEKTIVT OG LYDSVAGT VASKERI

ET MODERNE FÆLLESVASKERI
UDEN BEKYMRINGER

INDLEDNING

TO ATTRAKTIVE FÆLLESVASKERIER
HELT UDEN HUSLEJESTIGNING


Da en afdeling af Lejerbo i Taastrup skulle forny to fællesvaskerier, søgte beboerne en effektiv og moderne løsning, der kunne etableres uden at give huslejestigninger. Det fik de med TotalCare™. Fællesvaskerierne blev styrket og indrettet med højkvalitetsmaskiner med nyeste teknologi, hvilket giver beboerne en god oplevelse i vaskeriet.

Se videoen og læs hele historien om Lejerbos nye løsning.

Teknologiske fordele

 

MODERNE VASKERIER
MED NYESTE TEKNOLOGI

Økonomisk besparelse

 

STOR DRIFTSBESPARELSE
PÅ KR. 485.000

Driftssikkerhed

 

DRIFTSSIKRE MASKINER
MED STOR KAPACITET

Billede
Billede

1. BEHOV

ET ØNSKE OM MERE
STABILITET OG DRIFTSIKKERHED

Beboerne i boligforeningen i Taastrup stod med to nedslidte vaskerier, der ikke længere levede op til deres behov. Vaskeriet var sammensat af maskiner, som Lejerbo gennem tiden selv havde investeret i. Og når der blev købt nye, måtte varmemester Kim Mortensen selv trække strøm og installere. Løsningen var suppleret med en serviceaftale, men teknikernes fremmøde var noget ustabilt og sammenholdt med udgifterne, var det ikke tilfredsstillende.

Ønskerne til den nye løsning i de to fællesvaskerier var derfor stabilitet, pålidelig service og driftsikkerhed, helst uden huslejestigning, hvilket Nortec fik til opgave at tage højde for i løsningsforslaget.

2. LØSNING

EN LØSNING DER GØR
FÆLLESVASKERIET TIL EN FORDEL

På et afdelingsmøde blev beboerne præsenteret for Nortecs TotalCare™ løsning samt et købstilbud, hvor de samlede udgifter og besparelser blev sammenholdt med hinanden. Beboerne var ikke længe om at stemme ja til det nye forslag, da besparelsen ved at vælge TotalCare™ løsningen lød på hele kr. 485.000.

I april 2020 stod de to nye vaskerier, som i antal og dimensioner matcher antallet af beboere og deres vaskebehov, færdigt. Løsningen inkluderer et nyt betalings- og reservationssystem og hver beboer betaler sit eget vaskeforbrug sammen med huslejen. På den måde forenkles administrationsarbejdet og betalingen er nem for beboerne. Beboerne har taget godt imod de nye muligheder - alle kan være med, uanset alder.

Med TotalCare™ løsningen har afdelingen nu fået to helt nye fællesvaskerier, hvor prisen pr. vask stadig er på samme niveau som før - hvilket er til stor glæde for lejerne. Med udliciteringen af vaskeridriften til Nortec følger fri service, vedligehold, drift og reparation. Dermed får boligforeningens varmemester en mere bekymringsfri hverdag, da han nu slipper for at skrive rekvisitioner og bruge tid på selv at reparere m.m.

Billede
Billede
Professionelle vaskemaskiner
Professionelle vaskemaskiner

 

ENERGIEFFEKTIVE OG
BRUGERVENLIGE MASKINER
 

De helt nye industrimaskiner er udstyret med et brugervenligt betjeningspanel og vasker hurtigt og energieffektivt, hvilket betyder at beboerne kan vaske mere på mindre tid. Samtidig er der valgt forskellige størrelser og kapaciteter af maskiner, så beboerne har mulighed for at vaske og tørre større portioner og større ting, som fx dyner, tæpper osv. uden problemer.

Betalingssystem og App
Betalingssystem og App

 

Smart betalingssystem
med brugervenlig app
 

Med et helt nyt betalings- og reservationssystem, FlexTouch™, har beboerne nu mulighed for at reservere vasketider direkte i vaskeriet eller via smartphone app’en e-vaskeri. Det betyder at beboerne slipper for at gå forgæves med deres vasketøj og at de nemt og bekvemt kan overskue hvornår vaskeriet er ledigt lige der, hvor de er. 

Automatisk sæbedosering
Automatisk sæbedosering

 

Automatisk sæbedosering
skåner miljøet
 

Vaskemaskinerne blev tilkoblet et automatisk sæbedoseringsanlæg, som gør at beboerne ikke længere behøver deres eget vaskepulver eller sæbe til at vaske. De intelligente maskiner doserer nu selv sæben, så det passer perfekt til den mængde vasketøj der vaskes. 

Den klare fordel ved Nortecs løsning er, at beboerne fik
et helt nyt og lækkert vaskeri, uden at de skulle have penge
op af lommen eller acceptere en huslejestigning. 

HENRIK NIELSEN
bestyrelsesformand

Henrik Nielsen
Henrik Nielsen
Ikon

 

 

LEJERBOS VASKERIER BESTÅR AF FØLGENDE PRODUKTER:

 

Billede
Billede

3. RESULTAT

EFFEKTIV VASKERIDRIFT GIVER
DRIFTSBESPARELSE PÅ KR. 485.000

Lejerbos beboere har fået et flot nyt vaskeri med effektive maskiner i stilrent design, uden at de har skulle have penge op af lommen. De kan reservere deres vask online – fx fra jobbet, eller fra lejligheden – og betalingen opkræves via huslejen, uden at de selv eller Lejerbos administration skal foretage sig noget. Og er der en fejl i vaskeriet kan beboerne nu selv kontakte Nortecs kundeservice og få hurtig hjælp og vejledning. De lejere, der bor tæt på vaskeriet, glæder sig desuden over, at de nye maskiner er ekstremt lydsvage, hvilket har udgjort en stor forskel sammenlignet med den tidligere løsning.

Udover et nyt og indbydende vaskeri giver den nye TotalCare™ løsning en samlet driftsbesparelse på hele kr. 485.000, hvis man sammenligner det med køb af maskiner. Samtidig er priserne pr. vask på samme niveau som i det gamle vaskeri. Og så hæftede Lejerbos formand sig ved, at både aftale, etablering, deadline og de lovede priser har holdt til punkt og prikke. Det hele blev bundet sammen af godt samarbejde og en god og klar kommunikation gennem hele forløbet.

Og samarbejdet stopper ikke her. Nortecs distriktchef Michael Empacher og Lejerbo har stadig en tæt og tillidsfuld relation, med løbende dialog og sparring, som sikrer et stærkt samarbejde. Som Lejerbos varmemester udtrykker det så var ønsket medspil og ikke modspil og det lykkedes her.

Den nye vaskeriløsning er et resultat af en utrolig god dialog og et godt samarbejde med Henrik, Kim og resten af bestyrelsen i afdelingen. Vi fik i fællesskab afdækket deres behov og ønsker til deres nye fællesvaskerier og med udgangspunkt i disse, kom vi frem til en rigtig god løsning til stor glæde for alle parter. Med de nye vaskerier er alle beboerne i Lejerbo afdeling 10 sikret en rigtig god vaskerioplevelse i de næste mange år.

Billede

 

MICHAEL EMPACHER

distriktschef, Nortec A/S

FÆLLESVASKERIET

ET BÆREDYGTIGT TILTAG
DER STYRKER FÆLLESSKABET

Lejerbos afdeling 10 har taget et helt naturligt tilvalg ved at holde fast i deres fællesvaskerier.

De nye energieffektive kvalitetsmaskiner optimerer både deres vand- og elforbrug, og det tilkoblede sæbedoseringsanlæg sikrer optimal dosering af sæbe efter mængden af vasketøj der skal vaskes. På den måde udnyttes ressourcerne på den bedste måde, og miljøet belastes ikke unødvendigt.

Fællesvaskeriet giver fleksibilitet og effektivitet med korte, effektive vaskeprocesser og kombinationen af vaskerimaskiner i forskellige kapaciteter gør, at der både kan vaskes små og store portioner tøj, overtøj, dyner og meget andet. Fællesvaskeriet har en positiv effekt på beboernes vaskeadfærd, da de bliver bedre til at planlægge deres tøjvask og vasker færre gange i løbet af ugen – til glæde for miljøet.

Endnu en fordel er, at det kræver langt fra lige så mange maskiner i fællesvaskeriet, hvis man sammenligner med husholdningsmaskiner i hver enkelt lejlighed.

Med 286 lejligheder, som Lejerbos afdeling 10 har, ville det kræve 286 husholdningsvaskemaskiner med et tilsvarende antal tørretumblere, hvilket tilsammen giver 572 husholdningsmaskiner. I de to fællesvaskerier kan de til en sammenligning nemt klare sig med fem professionelle vaskemaskiner og to professionelle tørretumblere i hvert vaskeri – altså 14 maskiner i alt.

Fællesvaskeriet er ikke kun bæredygtigt og miljørigtigt men også en god investering i boligforeningens fællesskab. Vaskeriet er et fælles rum, hvor tilfældige møder kan opstå mellem naboer. At indgå i et fællesskab er vigtig for den gode trivsel og det er vi hos Nortec meget glade for at vores fællesvaskerier kan bidrage til.

OVERVEJER DU AT UDLICITERE
VASKERIDRIFTEN?


Et fællesvaskeri skal være funktionelt, indbydende og omkostningseffektivt. Med løsningen TotalCare™ udliciteres vaskeridriften til Nortec og man får til gengæld et fuldt udstyret og veldrevet vaskeri til rådighed - uden etableringsomkostninger. I en enkel driftsaftale med Nortec aftales den mest hensigtsmæssige betalingsmetode - og drift, reparation og vedligeholdelse varetages af vores eget landsdækkende team af specialuddannede serviceteknikere. 

Vi kan etablere det nye vaskeri helt fra bunden med præcis det antal og den kombination af nye maskiner, som der er brug for - alle i høj kvalitet og stilrent design. 

Og har man allerede et funktionelt vaskeri kan alternativet være at indgå en TotalCare™ aftale for det eksisterende vaskeri. Herefter tilføres et af Nortecs betalingssystemer og vi overtager vaskeriets drift, service og vedligehold, nemt og enkelt - uanset hvilken type maskiner der forefindes. 

Med TotalCare får i:

- Et fuldt udstyret vaskeri helt uden etableringsomkostninger
- Højkvalitetsvaskerimaskiner til en lav månedlig ydelse
- Fri service og vedligehold
- Optimal driftssikkerhed
- Fri kundeservice til vaskeribrugerne
- Brugervenlig betjening af maskiner og god skiltning
- Mulighed for online-reservation via betalingssystem eller App

TOTALCARE™

FÅ EN TOTALLØSNING I 7 ENKLE TRIN

TotalCare
Billede
Billede

Skal vi hjælpe dig med en løsning?

Så ring direkte til mig, eller udfyld felterne herunder - så bliver du kontaktet.