Mød os på Dansk Rengøringsmesse

Den 20. og 21. november kan du finde os på Dansk Rengøringsmesse, i Odense Kongresscenter, på standnr. 1416. Vi glæder os til at vise dig vores produktnyheder og give dig et indblik i de mange muligheder der er for at skræddersy vores produkt, så det matcher lige netop dit behov.

Billede

På årets Dansk Rengøringsmesse kan du se frem til at opleve Nortec's stærke vaskemaskiner helt tæt på. Vi vil præsentere dig for et spændende udvalg af serviceløsninger der løbende udvikles, i samarbejde med rengøringsbranchen. Et samarbejde vi har haft i mere end 30 år. 

 

Stærke maskiner

Vores professionelle vaskemaskiner er designet til at opfylde de høje standarder, som gælder i rengøringsbranchen. For at minimere både reparations- og vedligeholdelsesomkostninger har vi valgt at bygge vores maskiner i stærke materialer. En Nortec vaskemaskine er desuden designet til at klare mere end 30.000 timers effektiv vask. 

 

Perfekte vaskeresultater

Gennem vores specialprogrammer til vask af mopper, klude og øvrige tekstiler sikrer vi perfekte vakeresultater. Skulle der udover det være behov for ændringer kan vi skabe et program, som passer til den måde du ønsker at vaske på.

 

Unikke fordele og produktfeatures

I udviklingen af vores vaskemaskiner har vi lagt vægt på at skabe et produkt, der vasker tekstilerne skånsomt og dermed forlænger deres levetid.

Som kunde hos os har du mulighed for at vælge det koncept, som passer bedst til din forretning.

 

Køb, leje eller TotalCare?

Ønsker du selv at eje produkterne leverer vi grundig rådgivning om hvilke maskiner, der giver jer mest effektivitet og bedst økonomi. 

En lejeaftale hos Nortec sikrer en fast og forudsigelig post på budgettet. Lejeaftalen tilpasses efter dine behov. Montering og demontering kan være en del af den månedlige leje og du får løbende service og reparation medi løsningen. Endvidere tilbyder Nortec markedets korteste opsigelse.

Vælger du vores TotalCare løsning klarer Nortec driften for dig. Aftalen omfatter finansiering, etablering, service og vedligeholdelse af din vaskeriløsning, som tilpasses dit behov. Selv udgifter til vand, gas, el og sæbe kan indgå i aftalen. Du betaler blot en fast pris pr. vask, hvori alle omkostninger til vaskeriløsningen er indeholt. Enkelt og nemt.

 

Vi glæder os til at snakke med dig på stand nr. 1416