NORTEC NYHEDER

Her kan du få seneste nyt fra Nortec og vaskeribranchen generelt

Image
Image

VÆKST | OPKØB AF SANIVA

Nortec opkøber alle vaskeriaktiviteter i Saniva Facility A/S

Den 1. januar 2022 træder overtagelsen officielt i kraft og det betyder at Nortec styrker sin position på markedet som Danmarks førende leverandør af professionelle vaskeriløsninger.

Saniva og Nortec deler de samme værdier og er begge startet, som familieejede servicevirksomheder. Derfor er det med stor stolthed og glæde at vi ser frem til at føre Sanivas vaskeriaktiviteter og høje serviceniveau videre i samme ånd.

PENSION | SERVICETEKNIKER

KRISTIAN BØTCHER
GÅR PÅ PENSION

Kristian var den første ansatte hos Nortec. Efter 28,5 år, som servicetekniker er han klar til næste fase i sit liv.

Kristian har været med til at sætte barren for et tårnhøjt og kompromisløst serviceniveau - og har samtidig skabt grundlaget for et stærkt, internt miljø og fællesskab.

Image
Image
Image
Image

CASE | PRO RENGØRING

EN SKALERBAR LØSNING
TIL VASK AF MOPPER OG KLUDE

Pro Rengøring havde brug for en fleksibel og effektiv løsning til vask af mopper og klude. Og en løsning, som kunne understøtte deres vækst- og udviklingsfokus. Deres valg faldt på vores leje-løsning med integreret serviceaftale som sikrer stabil drift og en forudsigelig udgift på budgettet. Løsningen består af vaskesøjler, som bliver monteret lokalt, hos deres kunder og et centralt vaskeri.

Samarbejdet mellem Pro Rengøring er tæt og agilt og vi justerer og tilpasser løsningen løbende, så alle enderne når sammen og følger Pro Rengørings behov og udvikling.

LEDIG STILLING | SJÆLLAND

VI SØGER EN DYGTIG
SERVICETEKINKER / MONTØR

Vi søger en servicetekniker/montør med relevant el-teknisk baggrund til en ledig stilling på Sjælland. Vi forestiller os at du er faglig dygtig, ansvarsbevidst og serviceminded.

Image
Image
Image
Image

CASE | FÆLLESVASKERI

TO HELT NYE VASKERIER
UDEN HUSLEJESTIGNING

Efter mange år med investeringer i forskellige vaskerimaskiner og en ustabil serviceaftale havde Lejerbos afdeling 10 i Taastrup behov for en effektiv og stabil løsning med fokus på den gode brugeroplevelse. Samtidig var der et ønske om muligheden for at reservere vasketider og at finde en løsning, hvor varmemester Kim Mortensen fik mere tid til at udføre sin kerneopgave.

Løsningen for Lejerbo blev en TotalCare™ aftale med Nortec.

CASE | RENGØRING

ALSIK HOTEL OG SPA
VÆLGER IN-HOUSE VASKERI 

Alsik Hotel og Spa har valgt at satse på eget in-house vaskeri, som en del af deres overordnede bæredygtighedsstrategi. Med sin egen Housekeeping afdeling, der dagligt anvender tusindvis af klude og mopper til rengøring af hotellets 26.000 kvadratmeter, søgte Alsik Hotel en fleksibel og driftssikker løsning, med fokus på miljøvenlighed, lavt energiforbrug og samtidig høj hygiejnestandard.

Image
Image
Image
Image

NIELS KVIST LADER SIG PENSIONERE

 

Du inviteres hermed til afskedsreception for Niels Kvist, som efter næsten 20 års tro tjeneste har valgt at gå på velfortjent pension. Læs mere om arrangementet her.

VASKERIET VINDER 'PLADS TIL
FORSKELLE' PRIS PÅ 150.000 KR.

 

Vaskeriet modtog den 19. november 2019 Muskelsvindsfondens Plads til Forskelle pris. Med prisen følger 150.000 kr. som Carpark North i samarbejde med VRS, NOVA og Grøn samlede sammen under sommerens Grøn Koncert.

Image
Image
Image
Image

MØD OS PÅ DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 i ODENSE CONGRESS CENTER

 

Den 20. og 21. november kan du finde os på Dansk Rengøringsmesse, i Odense Kongresscenter, på standnr. 1416. Vi glæder os til at vise dig vores produktnyheder og give dig et indblik i de mange muligheder der er for at skræddersy vores produkt, så det matcher lige netop dit behov.

DANSK ULTRACYKLIST GENNEMFØRER INDENDØRS RAAM 

 

Fra den 28. oktober til den 06. november cyklede den danske ultracykelrytter, Michael Knudsen, 5.000 km på sin hometrainer i det virtuelle cykelunivers, Zwift. Det hele foregik i shoppingcenteret, Fields, og du kan læse her, hvordan det gik.

Image
Image