Billede

Konkurrencebetingelser

Nortecs påskekonkurrence

Sådan deltager du

1. Tag et billede fra din vaskedag. Det kan være alt fra hygge i opholdsområdet til en bunke vasketøj, der er klar til at blive vasket.

2. Del dit billede ved at uploade det i kommentarfeltet på konkurrenceopslaget, eller ved at sende det i en privat besked til os via. Facebook.

3. Kryds fingre. Når du har delt dit billede, er du automatisk med i lodtrækningen om gavekortet. Vi trækker en heldig vinder den 12. april kl. 10:00, som får direkte besked fra os.

 

Vilkår og betingelser

Du skal være minimum 18 år for at deltage.

Kun billeder modtaget inden den 11. april kl. 23:59 vil blive betragtet som gyldige deltagelse.

Du kan kun deltage én gang. Sender du flere billeder, udvælger Nortec dit deltagerbillede.

Med din deltagelse accepterer du samtidig, at dit navn må blive offentliggjort i tilfælde af, at du bliver udtrukket som vinder.

AI genererede billeder betragtes ikke som gyldig deltagelse.

Hvis der er andre personer end dig selv på det billede, du sender ind til konkurrencen, skal du sikre dig, at alle på billedet har sagt ja til, at du bruger det. Det betyder, at de er okay med, at billedet bliver delt med os og potentielt brugt i vores markedsføring. Det er dit ansvar som deltager at have fået denne tilladelse fra dem, før du sender billedet til os.

Når du deltager i konkurrencen, siger du ja til, at Nortec må bruge det billede, du sender ind, i vores markedsføringsmaterialer. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, at dit billede kan blive vist på vores hjemmeside (nortec.dk), samt i opslag, annoncer og kampagner på vores sociale mediekanaler som Facebook, Instagram og LinkedIn. Dit billede kan også blive brugt i trykte materialer som flyers og onepagers. Ved at deltage i konkurrencen, giver du os retten til at bruge dit billede på disse måder uden yderligere godkendelse fra dig eller krav om kompensation. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen skal ske ved at sende en mail til marketing@nortec.dk med emnefeltet ”Påskekonkurrence samtykke”.

Nortec forbeholder sig retten til at udtrække en ny vinder, såfremt vinderen ikke har reageret på vores henvendelse inden for 7 dage.

 

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook eller andre sociale medieplatformer.

 

Præmien

Et SuperGavekort på 1.500 kr. til GoGift, hvor du frit kan vælge blandt alle gavekort, produkter og oplevelser på GoGift.com. SuperGavekortet giver oven i købet fri råderet over, hvordan pengene skal bruges (værdi 1.500,00 kr.).

Nortec A/S afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Nortec sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Præmien sendes til vinderen per mail den 12. april. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

 

Tvivl eller uenighed

I tilfælde af tvivl og uenighed om fortolkning eller overholdelse af konkurrencebetingelserne vil det være Nortec, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn.

Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, eller pga. andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Nortec, som i øvrigt forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

Nortec fraskriver sig alt ansvar for eventuelle tekniske fej, der kan forhindre deltagelse i konkurrencen eller påvirke resultatet af lodtrækningen.

 

Personoplysninger

Nortec indsamler og opbevarer kun de kontaktoplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen. Dine kontaktoplysninger behandles fuldt fortroligt og opbevares kun så længe det er nødvendigt for opfyldelse af formålet. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.

 

Såfremt der er spørgsmål til konkurrencen, kontakt da Nortecs marketingsafdeling på marketing@nortec.dk.