Spørgsmål til sæbedosering

Sæben i jeres vaskeri

 

Hos Nortec har vi flere forskellige leverandører, så vi altid har mulighed for, at dække dine behov for sæbe i vaskeriet. Vi har igennem flere års tæt samarbejde med vores underleverandører, nået frem til gode priser og nemme løsninger - så vi altid har en løsning til dig.

Sæbedosering billede
Sæbedosering billede

Vores samarbejdspartnere

Fordele ved automatisk sæbedosering

Den helt rigtige mængde sæbe

Når vi har med automatisk sæbedosering at gøre, bliver sæben doseret direkte fra sæbedunke – hvor den helt rigtige mængde af sæbe bliver tilføjet din vask.

Den korrekte sæbedosering giver dig det bedste vaskeresultat.

Skåner vores miljø

I jeres vaskeri er der automatisk sæbedosering med Svanemærket og allergivenligt sæbe uden farve og parfume, som er med til at skåne miljøet.

I bruger samme sæbe…

…Som både er astma-allergivenligt og parfumefrit. Det muliggør, at alle kan benytte vaskeriet.

Økonomisk fornuftig løsning

Hvis vi kigger på et gennemsnitligt vaskeri, kan vi faktisk se, at de fleste overdoserer når der ikke er automatisk sæbedosering. Derfor er det en økonomisk fordel, at den helt korrekte mængde af sæbe bliver doseret i jeres vaskeri.

En god hygiejne er vigtig!

Vi værdsætter alle en god hygiejne i vaskeriet. Derfor er det en fordel, at rengøringen af sæbeskufferne ikke er nødvendigt i jeres vaskeri. Det skyldes nemlig at sæben går direkte fra sæbedunken til maskinen – udenom sæbeskuffen.

Her undgår I faktisk også, at der sidder sæberester fra en tideligere vask, som eventuelt kan indeholde parfume eller andre allergifremkaldende midler.

Fleksible muligheder

Hvis I ønsker at have en kombination af automatisk og manuel sæbedosering, er det intet problem. Vi kan tilbyde begge dele – selv i en kombineret løsning.

BRUG FOR HJÆLP?

Udfyld felterne herunder - så hører du fra vores kundeservice.