Nortec kort fortalt

Vi gør hverdagen lettere for de mange i det daglige. Med driftsikkerhed og brugervenlighed i fokus.

Cover image

”Vi tror helhjertet på deleøkonomi. Solide fællesløsninger er fremtiden. Vi er stolte af hver dag at levere netop det til alt fra boligforeninger og rengøringsfirmaer til børnehaver og brandstationer.”

Michael Sand, direktør

Nortec laver vaskeriløsninger og ladepladser. Vi er en dansk virksomhed, der bygger på over 35 års erfaring og tre urokkelige grundsten: Høj service, holdbare løsninger og stilrent design.

Rene fordele i vaskeriet

Vi er eksperter i at skabe brugervenlige vaskeriløsninger. Med systemer alle kan finde ud af, og et design, der får de fleste til at kigge en ekstra gang. Vi står gerne for service, drift, reparation og vedligehold, så I som kunder ikke skal bekymre jer om noget.

Stærke ladeløsninger i alle størrelser

Det kan være en kompliceret beslutning at købe elbil. Derfor er det også kun fair, at opladningen er let. Vi monterer og installerer professionelle ladestandere af høj kvalitet og hjælper brugerne godt i gang. Vi laver løsninger til de største danske boligforeninger, til de små ejer- og andelsforeninger og alt derimellem.

Vi er altid på udkig efter nye meningsfulde forretningsområder, der matcher, det vi kan, og det, vi tror på. Så bliv ikke overrasket, hvis vi på et tidspunkt kan tilbyde endnu mere.

Højdepunkterne i vores historie

Cover image

1988

1988: Toms Vaskeriservice stiftes

Nortecs stifter, Tom Madsen, starter en servicevirksomhed fra sin bopæl i Vonge ved Vejle. Herfra kører Tom ud som vaskeritekniker for lokale boligforeninger. Hurtigt udvikler det sig også til salg og udlejning af vaskerimaskiner.

2000

2000: Betalingssystem lanceres

Tom lancerer det første betalingssystem og dermed den første udgave af vores senere populære FlexTouch. I år 2000 var det helt nyt på markedet at have en trykfølsom skærm, der kunne betjene hele vaskeriet.

Cover image

2000

2000: Første TotalCare-vaskeri åbner

Nortecs nuværende direktør, Michael, tager på inspirationstur til USA. Her får han idéen til TotalCare-konceptet, der kort tid efter kan introduceres på det danske marked.

2004

2004: Afdeling Øst åbner

For at skabe større tilstedeværelse i den østlige del af landet starter Nortec en afdeling i Hvidovre. Den rummer både salg-og service samt administration og lager. Denne afdeling er nu rykket til større lokaler i Brøndby.

Cover image

2013

2013: Generationsskifte i Nortec

Tom giver stafetten videre til næste generation. Michael Sand bliver adm. direktør og majoritetsaktionær i Nortec. Tom har siden da haft medansvar for den tekniske udvikling og bidrager stadig til Nortecs udvikling som aktivt bestyrelsesmedlem.

2020

2020: Første ladestandere lanceres

Grundet værdimæssigt match og efterspørgsel fra kunderne beslutter Nortec at lancere et nyt forretningsområde, nemlig ladestandere. Vores mangeårige erfaring med tekniske løsninger er et naturligt afsæt for at udvide forretningen.

Cover image

2021

2021: Opkøb af Saniva og Servicecentralen

Som et led i vores vækststrategi opkøber vi i 2021 to af vores kollegaer i branchen: Saniva og Servicecentralen. Vi overtager både kunder og medarbejdere, og virksomhedernes tidligere ejere indtræder på bestyrelsespladser i Nortec.

2022

2022: Vi runder 2.000 TotalCare-kunder

TotalCare-konceptet lanceres i 2021 bliver taget godt imod af kunderne. Det resulterer i, at vi i 2022 runder 2.000 vaskerier på denne aftale. I dag har vi på den anden side af 2.400 TotalCare-vaskerier.

Cover image

2023

2023: Ejerkredsen udvides

I 2023 takker ledergruppen bestående af Lone, Dan, Jacob og Steen ja til at blive en del af Nortecs ejerkreds. De køber sig ind til en samlet ejerandel på 10%.

2024

2024: Investering i WASHCO

Det er kærlighed ved første vask, da vi tidligere samme år møder folkene bag WASHCO. I 2024 foretager vi vores hidtil største investering, og Nortec køber 25% af den britiske succesvirksomhed.

Cover image

“Var kunden tilfreds?”

Da Tom startede virksomheden i 1988, satte han en dymo på instrumentbrættet i sin servicebil med teksten ”Var kunden tilfreds?”. Den kompromisløse tilgang til kundeservice blev grundstenen i Nortec.

Altid i nærheden

Vi dækker hele landet, men er altid i nærheden. Så vores kunder kan få hjælp, uanset om det gælder service, support eller rådgivning.

Cover image

100% danskejet virksomhed

Afdelinger i Vejle og Brøndby

Mere end 3.000
TotalCare-kontrakter

TotalCare er vores primære ben at stå på. Derfor er vi stolte over, at vi har +3.000 aktive TotalCare-kontrakter, fordelt på både vaskerier og ladepladser.

Cover image

100+ medarbejdere

Eget serviceteam

+45 teknikere