Fællesvaskeri, som gør hverdagen mere enkel

Skal jeres ejer- eller andelsforening have nyt vaskeri? Så er I havnet det rette sted. Hos Nortec er vi eksperter i at etablere vaskerier i alle størrelser. Altid med driftsikkerhed og brugervenlighed i fokus.

Cover image

Glade ejer- og andelsforeninger i 35 år

Fællesvaskeriet skal være en god oplevelse i danske boligforeninger. Det har været vores mission lige fra vi blev stiftet i 1988. Siden da har Nortec etableret flere tusinde vaskerier landet over.

Måske er jeres ejer- eller andelsforening den næste?

Unikke løsninger til ejer- og andelsforeninger

I hele landet

+2.400

TotalCare°-vaskerier

Til enhver smag

Vælg om I vil eje, leje eller udlicitere

Tryghed hele året rundt

Vi er glade, når vores maskiner vasker derudaf. Det betyder nemlig, at I og jeres brugere kan koncentrere jer om det, I skal. Skulle en maskine få brug for hjælp, kan I altid række ud. Så rykker vi ud. Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere er dygtige og dedikerede. Opstår der spørgsmål, er vores kundeservice i Vejle desuden klar med support hver dag.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03