Rengøringsselskaber

Hos Nortec udvikler vi unikke vaskeriløsninger til enkelte brancher. Det er indsatsen værd, for det øger brugervenligheden og giver tilfredse kunder. Til rengøringsbranchen har vi særlige kontrakter og specialdesignede vaskeprogrammer, så I kan leve op til hygiejne- og dokumentationskrav. Løsningen hedder MopCare.

Cover image

Først med vask-selv-løsningen

Som de første på markedet kunne vi tilbyde specialudviklede maskiner til vask af mopper og klude. Det blev en milepæl i rengøringssektoren. Fra da af var det ikke længere forbeholdt centralvaskerierne at udføre specialvaske. Siden da har vi opsat flere tusinde vask-selv-løsninger for kunder i rengøringsbranchen.

Tryghed hele året rundt

Vi er glade, når vores maskiner vasker derudaf. Det betyder nemlig, at I og jeres brugere kan koncentrere jer om det, I skal. Skulle en maskine få brug for hjælp, kan I altid række ud. Så rykker vi ud. Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere er dygtige og dedikerede. Opstår der spørgsmål, er vores kundeservice i Vejle desuden klar med support hver dag.

Kundeservice i særklasse!

"Velkommen til Nortec. Hvordan kan vi hjælpe?"

Cover image

Cover image

Landsdækkende team af egne serviceteknikere

Professionelle maskiner med wow-effekt

Vores vaskemaskiner er lavet for at lette jeres hverdag. Det lykkes bl.a. fordi vi har udviklet specialprogrammer i samarbejde med branchen og tager hensyn til arbejdsstilling og ergonomi, når vi opstiller maskinerne. Og nu vi er ved det med maskinerne, så har vi knoklet for at forene teknikken med æstetikken. Vi synes i al beskedenhed, det er lykkedes.

Skånsom vask

Optimal hygiejne

God ergonomi

Opfylder højeste krav

Få flere fordele med MopCare

I opnår effektive fordele, når I vælger en MopCare-løsning hos Nortec.

Cover image

Vaskeprogrammer udviklet af fagfolk

Ready-to-use

Med Ready-to-use er mopper og klude klar til brug lige efter vask.

Lev op til lovkrav
med WashDoc

Få fuld dokumentation og overvågning af temperatur og vaskefoløb med WashDoc.

Cover image

FiberCare

Patenteret tromledesign mindsker slid på mopper og forlænger levetiden

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03