Industrimaskiner til moppevask

Cover image

Effektiv vask af mopper

Har I brug for professionelle vaskemaskiner, der gennem hurtige og effektive vaskeprogrammer sikrer lang levetid på jeres mopper og klude? Eller er der behov for en bedre og mere økonomisk løsning, end hvad I har på nuværende tidspunkt? Så kan vi nemt hjælpe jer med at finde den rigtige sammensætning af maskiner i en løsning der matcher jeres budget. Hos Nortec har vi en hel serie af industrivaskemaskiner beregnet til moppevask, som effektivt vasker mopper og klude, der er klar til brug på ingen tid – helt uden sand og grus.

Hos Nortec er vi meget bevidste om, at effektiv og grundig rengøring handler om at have det rette udstyr. Har I det, men mangler I en vaskemaskine til professionel moppevask, så I er sikre på, at klude og mopper gennemgår en hygiejnisk og skånsom vaskeproces, kan I med fordel se nærmere på vores udvalg i MopCare™ serien.

Cover image

Vaskemaskiner udviklet til rengøringsbranchen

Cover image

Minimalt vand- og energiforbrug

Vores vaskemaskiner til moppevask er alle udviklet med fokus på et minimalt brug af strøm og vand. Med specialprogrammer til rengøringsbranchen er vores vaskemaskiner både miljøvenlige og økonomiske i driften, hvilket uden tvivl vil kunne mærkes på bundlinjen.

Cover image

Specialprogrammer

MopCare™ serien består af professionelle vaskemaskiner med specialprogrammer og andre tilvalgsfunktioner, der er særligt gavnlige for moppevask og vask af andre tekstiler, som bruges i rengøringsbranchen.

Cover image

Højt hygiejneniveau

At opretholde rene mopper og klude og samtidig sikre et højt hygiejneniveau kræver de rigtige vaskemaskiner. Moppevask skal være hurtig, effektiv og skånsom, for at optimere jeres hverdag og samtidig sikre længst mulig levetid på jeres mopper og en ubekymret rengøringsproces for jer hver dag.

Vaskeløsning for effektiv moppevask

Vi er eksperter i vaskeriløsninger og har været en del af branchen siden 1988. Det betyder meget for os at skabe langtidsholdbare relationer gennem god kunderådgivning og valget af de rigtige vaskeriløsninger til moppevask og vask af andre tekstiler der bruges i rengøring, så vi sørger for at gøre din hverdag effektiv og nem. På den måde kan du fokusere på din kerneforretning og overlade den tekniske del til os.

Med en stor passion for vaskemaskiner og et indgående kendskab til rengøringsbranchen vil vi gerne bruge den tid det kræver på at finde den rette løsning til jer.

Lad os vide, hvis der er brug for, at vi træder til og fortæller nærmere om vores løsninger, og hvad vores anbefalinger er ud fra jeres behov.

Hvilke vaskemaskiner tilbyder vi til moppevask?

Hos Nortec er vi meget detaljeorienterede og har skarpe krav til vores vaskemaskiner. Det gælder også for de vaskemaskiner, vi særligt har udviklet til moppevask, så vi kan være sikre på et rent og hygiejnisk vaskeresultat. Hver gang.

Produceret i Europa

Kapaciteter fra 7 - 66 kg.

Mulighed for større kapacitet

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03