Rent tøj og glade gæster

Hvad har hverdage og ferier til fælles? Begge dele skaber vasketøj! Og det skal helst kunne fikses i en fart. Har I behov for en brugervenlig og professionel vaskeløsning, der ruller sikkert, selv når der er tryk på? Så er I havnet det rette sted.

Cover image

Til jer, der arbejder med turisme

Vi har hjulpet mange forskellige kunder inden for turismeindustrien. Gennem tiden har vi samlet viden, sparret og justeret vores løsninger. Det betyder, at vi i dag har en række attraktive specialløsninger til fx:

Campingpladser

Hoteller

Feriecentre

Vandrehjem

Hostels

Cover image

Ét vaskeri. Mange behov

Der er mange gode grunde til at vælge et professionelt og moderne vaskeri fra Nortec. For eksempel at vores vaskerier kan håndtere forskellige brugeres behov samme sted. Enkelt og effektivt.

Cover image

Cover image

Genvej til vaskestart

Jeres gæster slipper for betalingsapps og vaskebrikker. I slipper for brugeradministration. Hos Nortec har vi nemlig lavet en plug-and-play-løsning, der giver gæster mulighed for at vaske helt uden oprettelse. De skal bare finde et Visa- eller Mastercard frem, så er de i gang.

Tryghed hele året rundt

Vi er glade, når vores maskiner vasker derudaf. Det betyder nemlig, at I og jeres brugere kan koncentrere jer om det, I skal. Skulle en maskine få brug for hjælp, kan I altid række ud. Så rykker vi ud. Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere er dygtige og dedikerede. Opstår der spørgsmål, er vores kundeservice i Vejle desuden klar med support hver dag.

Fik i ren besked?

Vi håber, I blev klogere. Skulle der være flere spørgsmål, så kig herunder. Måske ligger svaret der.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03