Cover image

Cases

Randers City Camp

Randers City Camp

  1. Altid åbent365 dage om året
  2. 2 gæstevaskerierTil vasketøj og håndklæder
  3. 6 maskinerRenoverede genbrugsmaskiner

Renoverede maskiner i vaskeriet

Randers City Camp, der ligger i den smukke Fladbro skov, har valgt at få renoverede maskiner i deres fællesvaskerier. Udover den flotte udsigt over naturskønne Nørreådal tilbyder Randers City Camp nu også en flot og moderne vaskeriløsning til deres mange besøgende gæster. Så når vasketøjet er sat over kan man passende nyde en tur i poolen, et spil bordtennis eller måske endda en tur i Randers Regnskov.

Hurtig service

Brugervenlig løsning

Renoverede maskiner

Vedligehold

Afregning ved afrejse

Cover image

Udskiftning af maskinerne

Lejrcheferne Bianca og Ronni stod over for etableringen af et nyt vaskeri og udskiftningen af deres gamle maskiner. Vaskeriløsningen er en vigtig service for deres gæster, især for de mange fastlæggere, der besøger campingpladsen i længere perioder ad gangen.

Med deres eksisterende vaskeri oplevede de ofte nedbrud, og vedligeholdelsen af maskinerne blev en stor udgift. Deres nye aftale med Nortec betød, at vi kunne sikre en høj driftssikkerhed i deres vaskerier - til glæde og gavn for både gæster og medarbejdere.

Nortec står for al service og vedligehold af maskinerne. Med løsningen har vi nu et flot og moderne vaskeri, som altid fungerer. Skulle der opstå en fejl på en maskine, kan vi nemt bestille service på Nortecs hjemmeside, og så kommer de forbi og løser problemet inden for kort tid.

Bianca Andersen, indehaver
Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Renoverede og klar på ny

Randers City Camps to vaskerier består af brugte maskiner, som har været forbi vores værksted, hvor de er blevet renoveret og testet, så de kunne komme ud og leve på ny.

Hos Nortec tager vi de brugte maskiner med retur, når vi etablerer nye vaskerier. Ofte kan vi renovere maskinerne eller give reservedelene nyt liv i en anden enhed. Vores maskiner indgår i et cirkulært økosystem, hvor vi reparerer og genanvender både hele maskiner og enkeltdele så længe som overhovedet muligt. Til glæde og gavn for både kunder og miljøet.

Gæsterne betaler med deres bomkort og deres forbrug registreres automatisk på deres regning så de kan betale inden afrejse. Vi er virkelig glade for samarbejdet og oplever at flere gæster vælger at vaske deres tøj mens de er hos os efter vi gik over til den nye løsning.

Bianca Andersen, indehaver
Cover image

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03