Enkle lejeaftaler

Ønsker I at få professionelle vaskerimaskiner på abonnement? Og ønsker I, at det er let at skalere op og ned i antallet? Så kan en lejeaftale hos Nortec være en god løsning for jer.

Er leje den bedste løsning for jer?

Lejeaftaler og abonnementer er populære og det med god grund. I undgår nemlig at skulle investere i nyt udstyr og budgettere med udgifter til service og vedligehold. Ved at vælge en lejeaftale til jeres nye vaskerimaskiner har I ingen investering eller udbetaling – og I kender jeres månedlige udgifter i hele aftaleperioden.

Fordelen ved at leje vaskemaskiner er blandt andet, at I ikke behøver en startkapital for at få vaskeriet op at køre. Derudover er det utroligt nemt at skalere op og ned i antallet af maskiner i takt med, at behovet ændrer sig.

Cover image

Holder I af at holde tingene enkelt?

Så er vi i samme båd. Kernen i Nortecs lejeaftaler er nemhed, tryghed og transparens.

Klare kontrakter – intet med småt

Korte aftaleperioder

Ingen binding

Lav månedlig ydelse

Ingen uforudsete udgifter

Forsikring inkluderet

Fri service

Reservedele inkluderet

Cover image

Justér antallet af maskiner efter behov

Lejer I maskinerne af Nortec, følger en grøn bonus med i aftalen. I får nemlig adgang til en pulje på over 1500 professionelle vaskerimaskiner, der er en blanding af spritnye og gode genbrugte. Det giver en god mavefornemmelse at vide, at maskinerne bliver repareret og vasker videre, så længe de kan. Med puljelejen kan I hurtigt op- og nedjustere antallet, så det matcher jeres behov.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03