Cover image

Bæredygtighed

Som markedsleder har vi et ansvar for både mennesker og miljø. Det ansvar tager vi alvorligt, og har gjort det længe før det blev forventet af os. Fordi det nu engang føltes bedst at opføre sig ordentligt.

Fremtiden er fælles

Vi kender værdien af sociale netværk og vigtigheden af deleøkonomiske løsninger. Vi beskæftiger os primært med fællesløsninger - hvor det sociale mødested kan opstå og hverdagens gøremål kan klares.

Cover image

Norland - Natur til generationer

Nortecs vaskerier gør mere end at vaske tøjet rent. Hver vask bidrager til vores klimaskove og biodiversitetsprojekter i Sandfeld, Blåhøj og Birkebæk i Midtjylland.

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Der findes ikke noget lynprogram, når det gælder bæredygtige løsninger

Se hvad vi gør for at imødekomme FN’s verdensmål.

En forskel der tæller

Cover image

Folkebevægelsen mod ensomhed

Vi elsker alt det vi er fælles om. Derfor ligger vores medlemskab af Folkebevægelsen mod Ensomhed også os meget nært. Vi er en aktiv del af styregruppen og hjælper bl.a. med at arrangere en årlig konference, der har til formål at belyse, hvordan virksomheder kan bidrage til kampen mod ensomhed i Danmark.

Cover image

Barnets Blå Hus i Vejle

Vi er mentor for Barnets Blå hus i Vejle, som er et behandlings- og støttetilbud for børn, unge og familier, der har misbrug tæt ind på livet. Som mentor støtter vi blandt andet med foredrag og nærvær for børnene.

Cover image

Samarbejde med Vejle Kommune

Siden 2018 har vi hjulpet praktikanter fra Vejle Kommune med at få en naturlig indgang til arbejdsmarkedet. Vores lager i Vejle tager af og til praktikanter ind, og vi ser det som en vigtig del af vores engagement i lokalsamfundet. Fire af vores tidligere praktikanter er nu ansat på fuldtid.

Cover image

Neighborhood Lab

Vi er heldige at være en del af Neighborhood Lab, som arbejder på at udvikle værktøjer til virksomheder, der gør det nemmere for dem at påtage sig socialt ansvar og bidrage til samfundet som helhed. Projektet fokuserer på at skabe muligheder for social interaktion, jobskabelse og færdighedsudvikling.

Cover image

Re-use program

Vi går helhjertet ind for deleøkonomi og ressourceudnyttelse. Vores produkter kan holde til højfrekvent brug og har en lang levetid. De indgår i et cirkulært økosystem, hvor vi reparerer og genanvender både hele maskiner og enkeltdele så længe som overhovedet muligt.

Vi støtter lokalt

I Nortec har vi en særlig passion for sporten og støtter ofte de små sportsklubber og -foreninger i lokalområder. Se et udpluk her:

Cykling

Danish Bike Riders

Fodbold

FC International

Go Cart

Victor Odin Soria Racing

Cykling

Viborg Mountainbike

Amerikansk fodbold

Razorbacks

Cykling

Vejle Cykelklub

Golf

Give Golfklub

Fodbold

Boldklub Nørremarken

Hjælp os med at blive endnu bedre

Vi arbejder løbende på at blive endnu dygtigere. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har noget på hjerte og deler vores værdier. Stikordene er fællesskab og grønne løsninger.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Tanja Christabel, bæredygtighedschef

25 82 12 07

[email protected]