Korrekt dosering hver gang

Gør hverdagen nemmere, renere og mere miljøvenlig. Få automatisk sæbedosering til glæde for jer og de daglige brugere af vaskeriet.

Cover image

Fordele ved at vælge et doseringsanlæg

Det er indlysende, at et moderne vaskeri har automatisk doseringsanlæg til sæben. I hvert fald for os. For jer, der måske ikke har haft sådan et anlæg før, vil vi kort nævne de mange fordele.

Cover image

Opnå de bedste vaskeresultater

Bedre hygiejne
i vaskeriet

Med et doseringsanlæg sikrer man, at der ikke er sæberester i maskinen eller sæbeskuffen. Det betyder, at brugerne får rent tøj hver gang og forbedrer hygiejnen i vaskeriet.

Korrekt sæbedosering i hver vask

Cover image

Skåner miljøet
Cover image

Nem betjening

Vælg den løsning, der passer til jer

Cover image

Leje

Fast md. lejeaftale uden etableringsomkostninger

Vi laver en enkel og overskuelig lejeaftale, hvor I betaler en fast månedlig ydelse. Her er der ingen udgifter til selve anlægget, monteringen eller service undervejs i lejeperioden.

Cover image

Køb

Køb kvalitetsanlæg til konkurrencedygtige priser

På vores lokale lager har vi professionelle og driftssikre anlæg på hylderne. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til jeres behov – tag bare fat i os!

Bestil sæben hos Nortec

Cover image

Cover image

Giv brugeren frihed til at vælge

Giv jeres brugere mulighed for at vælge imellem to vaskemidler. Hos Nortec kan vi kombinere et selvvalgt vaskemiddel med Neutral® på betalingssystemet, så brugerne selv bestemmer, hvad de ønsker at vaske med. Det er vi i øvrigt de eneste på markedet, der kan.

Nem bestilling

Send en rekvisition

I kan også benytte jeres interne rekvisitionssystem, når I indkøber vaskemidler. Brug blot mailadressen [email protected] når I opretter ordren.

Personlig betjening

Foretrækker I at få personlig betjening fra en af vores medarbejdere, er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 256 256 eller [email protected].

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03