Ressourcer skal bruges rigtigt

På plejehjem bør pleje og omsorg være det, der er i fokus. Derfor skal vaskemaskiner og tørretumblere bare fungere. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Et vaskeri til alle

Vask håndklæder og linned let og effektivt. Klar beboernes tøjvask med et snuptag. Nortecs maskiner kan klare store mængder og meget forskelligartede tekstiler hurtigt. Takket være korte vaske- og tørretider samt specialprogrammer, kan I få maskiner, der rummer alt, I behøver.

Cover image

Opfylder NiR-krav

Store mængder

Vask dyner, madrasser og tekstiler

Nem betjening og betaling for beboerne

Cover image

Ergonomi

God arbejdsstilling tænkt ind

Hvis vores maskiner kunne tale

Vores maskiner har vasket lidt af hvert. Og det er meningen, for de er bygget til det. Store mængder, høje temperaturer og intens brug ryster dem ikke. Bare fyld i.

Dyner og puder

Lagner og linned

Topmadrasser

Klude og mopper

Håndklæder og viskestykker

Uldstrømper, undertøj og alt derimellem

Cover image

Én ting er lysten. En anden er loven

Lad os være ærlige: Der er sjovere ting i verden end dokumentationskrav. Derfor er vi glade for at kunne lette den del. Med WashDoc får I fuld dokumentation og overvågning af temperatur og vaskeforløb. Så er I sikre på at overholde de regler og retningslinjer, der gælder, når I vasker på plejehjemmet.

Tryghed hele året rundt

Vi er glade, når vores maskiner vasker derudaf. Det betyder nemlig, at I og jeres brugere kan koncentrere jer om det, I skal. Skulle en maskine få brug for hjælp, kan I altid række ud. Så rykker vi ud. Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere er dygtige og dedikerede. Opstår der spørgsmål, er vores kundeservice i Vejle desuden klar med support hver dag.

Kundeservice i særklasse!

"Velkommen til Nortec. Hvordan kan vi hjælpe?"

Cover image

Cover image

Landsdækkende team af egne serviceteknikere

Fik I ren besked?

Vi håber, I blev klogere. Skulle der være flere spørgsmål, så kig herunder. Måske ligger svaret der.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03