Den gode rådgivning starter her

God rådgivning er fundamentet for vores forretning. Det er vores stærkeste værktøj i arbejdet med at skabe velfungerende, moderne og miljøvenlige vaskerier til fordel for jer og jeres brugere.

Cover image

Den optimale bestykning

Først skal vi tale om behov og maskiner. Det er afgørende for vaskeriets funktionsdygtighed, at den såkaldte bestykning er optimal. Og hvad vil det så sige?

Cover image

Jeres alt-i-én partner

I kan nøjes med ét kontaktpunkt for hele jeres løsning – i hvert fald, hvis det rimer på vaskeri. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning og finansiering til service og support. Ganske enkelt.

Fremtiden er bæredygtig

Cover image

Grøn rådgivning

Der bliver talt meget om den tredobbelte bundlinje; økonomi, miljøvenlighed og sociale initiativer. Vi arbejder med den som en integreret del af vores virksomhed. Du er velkommen til at bruge Nortecs konsulenter, hvis du har brug for råd til, hvordan I kan gøre jeres nuværende vaskeridrift mere bæredygtig.

Miljømæssige besparelser

ESG-rapporter og grønne regnskaber. Vi hjælper gerne med at udregne de miljømæssige besparelser i jeres fællesvaskeri, så I kan bruge det de steder, I har behov for det.

Cover image

Altid de nyeste tendenser

Vi følger med i nye muligheder og trends. Af ren nysgerrighed og med ambitionen om fortsat at være markedsleder inden for moderne vaskeriløsninger. Det kræver et vågent øje på nye teknologier, bæredygtige initiativer, energibesparende løsninger og optimering. Så det har vi.

Cover image

Brugeroplysning

Vores erfaring fortæller, at de færreste kender til den miljømæssige gevinst, der gemmer sig i fællesvaskeriet. Men den er der, og den er markant. Det gør vi meget ud af at oplyse om på forskellig vis til alle vaskeriets brugere.

Godt i gang på nul komma fem

En typisk rådgivning starter med et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan få luftet jeres ideer og besvaret jeres spørgsmål.

Rådgivning & salg

Cover image

Jannie Sand

salgsmanager
Cover image

Mette Ask

internt salg, sæbe
Cover image

Mette Frøslev Pedersen

salgsmanager
Cover image

Niels Meldgaard

forretningsudviklingschef