Stort udvalg af kvalitetssæbe

Bestil vaske- og skyllemidler hos Nortec. Så er I sikret gode vaskeresultater hver gang.

Cover image

Alle de kendte mærker

Cover image

Neutral®

Som de eneste I branchen tilbyder vi professionel Neutral® vaske- og skyllemiddel. Neutral® er kendt for at tage hensyn til både følsom hud og til miljøet. Al vaskemiddel bærer Svanemærket og er lavet af op til 98 % bionedbrydelige ingredienser.

Cover image

ECOLAB®

Verdens største professionelle sæbeproducent, ECOLAB®, er en af vores gode samarbejdspartnere. Vi forhandler det fulde sortiment til vaskerier i Danmark og til konkurrencedygtige priser.

Cover image

Diversey™

Diversey er kvalitetssæbe til gode priser. Vi forhandler både sæbe og rengøringsmidler fra det populære mærke. Flere produkter bærer både Svanemærket og Astma- og Allergi-mærket.

Cover image

Nortec

Vores eget mærke Natur Svane er en serie af vaske- og skyllemidler udviklet specifikt til vores kunder. Vaskeresultatet er i top, og hele serien bærer både Svanemærket og Astma og Allergi-mærket.

Cover image

Kulørt, hvid eller grøn vask?

Vil I tage hensyn til både mennesker og miljø? Så kig efter miljøcertificeringerne, når I vælger sæbe. Vi er klar til at guide, hvis I er i tvivl.

Omtanke man kan mærke

Vi prioriterer at passe på hinanden og miljøet, både i vores vaskerier og ved salg af vaskemidler. Derfor tilbyder vi mange miljømærkede produkter, som gør hverdagen bedre - vask for vask.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03