Nortec Go - let og ligetil ladeapp

Vores holdning er klar: Kan man lette praktikken i hverdagen, skal man gøre det. Derfor er vi er stolte af vores app, Nortec Go, der gør det let at lade. Appen har flere smarte funktioner. Både til dem, der lader til daglig, og til jer, der er administratorer.

Cover image

Find en lader på farten

Med Nortec Go får brugerne adgang til flere end 500.000 ladepunkter i Europa. Appen er bygget på en stor og velfungerende platform, der gør det let for brugerne at finde nærmeste ladested. Til daglig og når de rejser uden for Danmarks grænser.

Fordele for brugerne

Find en stander, start og stop opladning

Nortec Go har primært til formål at gøre det nemt og hurtigt at starte en opladning. I appen kan man finde ledige ladestandere, starte og betale for en opladning samt få en kvittering.

Nem betaling

Det har aldrig været nemmere at betale for sin opladning. Brugerne vælger selv, om de ønsker at afregne med Dankort, Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay eller MobilePay.

Integrér din bil

Brugeren kan integrere sin bil i appen. På den måde kan de se status på opladninger og sortere de ladestandere fra, der ikke er kompatible med brugerens bil.

Planlæg opladning og spar

Brugerne kan se ladeprisen her og nu. Men faktisk kan de også se prognoser for elprisen helt op til syv dage frem. Med planlægning bliver det altså muligt at spare penge.

Cover image

Nyhed! AutoCharge er genvejen til hurtig opladning

Aktivér AutoCharge i Nortec Go-appen og spar adskillige klik, hver gang du lader. Du slipper både for at skulle vælge ladepunkt, lademængde og betalingsmåde. En god lille genvej.

Få hverdagen til at køre

I bestemmer, hvem der kan lade

Offentlig

Offentlig løsning

Giv udefrakommende gæster mulighed for at lade ved jeres ladestandere og finde dem på offentlige ladekort.

Halvoffentlig

Halvoffentlig løsning

Denne minder om den offentlige løsning, dog er denne ikke synlig på offentlige ladekort.

Lukket

Lukket løsning

Løsningen kun kan benyttes af dem, I inviterer til jeres team. Ingen adgang for offentligheden.

Prøv selv!

Appen rummer en række smarte funktioner. Det kunne vi skrive meget mere om, men I kan også bare hente den i App Store eller Google Play og prøve den lige her.

Cover image

Cover image