Cover image

Overvejer I at købe?

God rådgivning er starten på et velfungerende vaskeri. Hos Nortec har vi over 35 års erfaring i at vejlede vores kunder til den helt rette vaskeriløsning. Vi har allerede flere tusinde kunder fordelt over hele landet. Overvejer I at købe jeres eget vaskeri? Så læs med her.

En god investering

Nortec er en dansk virksomhed med store ambitioner. Lige fra vi slog dørene op i 1988 har målet været at levere holdbare maskiner, høj service og et indbydende design. De tre grundpiller har vi fastholdt. Til alt fra boligforeninger og rengøringsfirmaer til børnehaver og brandstationer.

Serviceaftale: Køb uden kvaler

Køber I egne maskiner, kan der medfølge en usikkerhed. For hvad gør I, hvis en maskine går i stå eller der opstår et problem? Den usikkerhed forsvinder med en serviceaftale hos Nortec. Vores kundeservice sidder klar med svar, og vores dygtige team af teknikere rykker ud over hele landet.

Cover image

Fri support

Adgang til support fra kl. 8-16 alle hverdage. Vores kundeservice håndterer årligt over 50.000 opkald. Den gennemsnitlige ventetid er kun 32 sekunder, og 9 ud af 10 henvendelser bliver løst med det samme.

Cover image

Fri service

I vores serviceaftale er der naturligvis fri service på samtlige maskiner. Alt fra transporttid og kørselsudgifter til reparationstid og reservedele er inkluderet. Vores teknikere kender maskinerne og kan handle hurtigt. Det giver tryghed for jer til daglig.

Fast lav pris

Det giver ro i sindet at kende budgettet. Det er muligt med en serviceaftale. Her der den månedlige pris udregnet med stor nøjagtighed, så den ligger stabilt og så lavt som muligt.

Cover image

Årligt eftersyn (tilkøb)

I kan vælge at tilkøbe et årligt eftersyn. Her vil Nortecs eftersynsteknikere komme og gennemgå maskinerne for fejl samt lave en grundig rengøring og tømme afløb m.v.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03