Tilbehør til ladepladsen

Detaljerne tæller, når man vil lave en brugervenlig ladeplads. Vi ser det hver dag, når vi indretter ladepladser landet over. Vi har samlet det bedste tilbehør til jer lige her.

Småtingene, der gør en stor forskel

God skiltning og vejledning

Cover image

Afmærkning af p-bås

Cover image

70%

genanvendt plast

Scan & Go

Start opladningen hurtigt med en brik

Cover image

Cover image

Værd at skilte med

Er I glade for jeres nye ladeplads? Så skilt med det. Invitér brugerne indenfor og hjælp dem godt i gang. Med skilte fra Nortec kan I hjælpe med både navigation og generel information. Enkelt, tydeligt og trygt.

Detaljerne, der tæller

Afmærkning af p-bås

Vi afmærker og optegner gerne jeres ladeplads i båse. Det gør det nemt for bilisterne at se, hvor elbilerne kan oplades.

Miljøvenlig brik

Den hurtigste måde at starte en opladning på er med en brik. Du forbinder din Nortec Go-app med en personlig brik, som du scanner på standeren, når du ønsker at lade.

Produktvejledning

Hver ladestander har sin egen vejledning påsat med folie. Den fortæller både faste brugere og gæster, hvordan den enkelte stander skal betjenes.

Holdbare p-skilte

Gør lidt ekstra ud af p-pladsen og montér solide og enkle p-skilte. Vi hjælper med alt fra design til montering.

Brug for mere viden?

Vi kunne skrive meget mere om opladningstilbehør, men stopper her. Vi har samlet lidt ekstra info herunder, og ellers må I altid kontakte os.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03