God rådgivning starter her

God rådgivning er fundamentet for vores forretning. Er I på udkig efter professionel hjælp til at etablere en moderne og brugervenlig ladeplads? Lad os sætte strøm til jeres planer.

God energi til hverdagen, ganske enkelt

Det er nyt for mange at skulle forholde sig til elbiler og ladning. Vi har arbejdet med området i en årrække. Det betyder, vi kan rådgive og svare på alle de spørgsmål, I måtte have.

Bare spørg løs, vi lover at holde det enkelt.

Cover image

Cover image

Ét kontaktpunkt, tak!

I kan nøjes med ét kontaktpunkt for hele jeres ladeløsning. Med alle specialkompetencer samlet i Nortec kan vi, uden at blinke, kalde os en erfaren alt-i-en-partner på ladeprojekter i alle størrelser. Vi hjælper med alt fra rådgivning og finansiering til service og support. Dejlig enkelt, dejlig trygt.

Mod en mere bæredygtig fremtid. Vil I med?

Cover image

Grøn rådgivning

Der bliver talt meget om den tredobbelte bundlinje; økonomi, miljøvenlighed og sociale initiativer. Vi arbejder med den som en integreret del af vores virksomhed. Har I brug for råd til, hvordan I kan gøre jeres nuværende vaskeridrift mere bæredygtig? Tag en snak med Nortecs konsulenter.

Miljømæssige besparelser

ESG-rapporter og grønne regnskaber. Vi hjælper gerne med at udregne de miljømæssige besparelser på jeres ladeplads, så I kan bruge det de steder, I har behov for det.

Cover image

Hvor skal vi hen?

Vi følger med i de nye teknologiske muligheder og trends. Af ren nysgerrighed og med ambitionen om fortsat at være markedsleder inden for moderne vaskeriløsninger. Det kræver et vågent øje på ny teknologi, bæredygtige initiativer, energibesparende løsninger og optimering. Så det har vi.

Godt i gang på nul komma fem

En typisk rådgivning starter med et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan få luftet jeres ideer og besvaret jeres spørgsmål.

Find jeres lokale konsulent

Cover image

Mette Ask

internt salg, sæbe