Cover image

Cases

Forenede Service

Forenede Service

  1. 264 maskinerPå lejeaftale fra Nortec
  2. +11.200 ansattei Danmark og Sverige
  3. 60 års erfaringI rengøringsbranchen

Lejeaftale med fuld service og support

Forenede Service har valgt en fleksibel lejeløsning inklusiv en serviceaftale hos Nortec. Serviceaftalen betyder, at der opretholdes en høj driftssikkerhed i deres vaskerier ude hos kunderne og deres to hovedvaskerier i hhv. Aarhus og Fredericia.

Forenede Service er Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed. En af deres primære serviceområder er rengøring, hvor de både har vaskerier ude hos deres kunder og flere in-house vaskerier, hvor de varetager rengøring af klude og mobber.

Hurtig service

Lokal Nortec-konsulent

Fast lav pris

Renoverede maskiner

Fleksibel løsning

Cover image

En fleksibel løsning

Når Forenede Service får en ny kunde, tager de en snak med deres lokale Nortec-konsulent, som tager ud og besigtiger lokalerne. Nogle gange er der installationer og vaskerimaskiner i forvejen, og andre gange skal der laves nye installationer til maskinerne.

For Forenede Service betyder det, at de ikke skal binde en masse penge i vaskerimaskiner eller bruge tid på at mål op eller tjekke installationer. Nortec står nemlig for investering, rådgivning, montering og service. Alt sammen for en fast lav pris. Det giver store besparelse for Forenede Service – både økonomiske og tidsmæssige.

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Det samarbejde vi har med Nortec, vil jeg mere kalde et partnerskab. De er fleksible og er her til de aftalte tidspunkter, og ofte før. Det gælder både, når vi skal have serviceret vores maskiner, men også når vi skal have besigtiget et vaskeri hos en ny kunde.

Jesper Rasmussen, regionschef

Op- og nedskalering

Når Forenede service får en ny kunde, og skal have etableret et nyt vaskeri, giver de besked til deres lokale konsulent, som sørger for t få monteret de nødvendige maskiner. Ophører en aftale, står Nortec også for at fjerne maskinerne ude hos kunden igen.

Hvad har du på hjerte?

Vi sidder klar til at hjælpe og lytte, alle ugens dage. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.