TotalCare° - Vaskeri uden investering

Med TotalCare kan I få et vaskeri til hverdagen og ferierne – helt uden etableringsomkostninger. En løsning, hvor Nortec monterer og driver vaskeriet på jeres præmisser. Ganske enkelt.

Cover image

Til jer, der arbejder med turisme

Vi har hjulpet mange forskellige kunder inden for turismeindustrien. Gennem tiden har vi samlet viden, sparret og justeret vores løsninger. Det betyder, at vi i dag har en række attraktive specialløsninger til fx:

Campingpladser

Hoteller

Feriecentre

Vandrehjem

Hostels

2.400 vaskerier og flere på vej

Det kan være komplekst at drive et vaskeri. Vi ved det, for vi hjælper danske boligforeninger og andre brancher med netop det. Gennem 35 år vi opbygget stor viden og etableret flere end 2.400 TotalCare-vaskerier landet over. Måske er I de næste, vi skal hjælpe?

Skalérbar og tilpasset jeres behov

Cover image

100% investeringsfri

I hele landet

+2.400

TotalCare-vaskerier

Mere fleksibelt end det lyder

En TotalCare-løsning kan lyde som en fast pakkeløsning. Det er det ikke. Du skal se på det som en måde at tage jeres behov og koble med vores viden, service og stordriftsfordele. Vi tilpasser aftalen, så vi sikrer, at I får præcis, hvad I har brug for.

Cover image

Ét vaskeri. Mange behov

Der er mange gode grunde til at vælge et professionelt og moderne vaskeri fra Nortec. For eksempel at vores vaskerier kan håndtere forskellige brugeres behov samme sted. Enkelt og effektivt.

Cover image

Godt i gang på nul komma fem

Fra tomt lokale til køreklart vaskeri. Vi har lagt os i selen for at gøre processen så tryg og enkel som mulig.

Tryghed 365 dage om året

Vi er glade, når I er trygge og maskinerne vasker derudaf. Det kræver dygtige og dedikerede serviceteknikere fordelt over hele landet. Så det har vi. Opstår der spørgsmål eller udfordringer, er vores kundeservice desuden klar med support hver dag, året rundt.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03