Ét kontaktpunkt, tak!

Når I skal etablere vaskeri eller ladeplads, hjælper vi med alt fra rådgivning og finansiering til service og support. På den måde kan I nøjes med ét kontaktpunkt, enkelt og trygt.

Vi tager ansvar hele vejen, så du ikke behøver

Det kan lyde selvfedt at påstå, vi kan det hele. Men faktum er, at vores ambition om at gøres jeres hverdag lettere, kræver netop det. At nogen tager ansvaret for, at den valgte løsning er den bedste. At den vedligeholdes og fortløbende passer til brugernes behov. Så det har vi valgt at gøre, og det betyder faktisk, vi kan håndtere samtlige opgaver – i hvert fald inden for opladning og vaskeri. Flyve kan vi for eksempel ikke. Endnu.

Rådgivning

Finansiering

Forsikring

Produkter

Etablering

Brugeropstart

Service

Support

Specialister siden 1988

Med Nortec får I en erfaren partner med specialister i alle grene af butikken. I kommer selv til at møde dem undervejs, når I får brug for rådgivning, etablering, support eller har et spørgsmål.

Cover image

Rådgiverne

Vores rådgivere er dygtige til at vurdere behov og vejlede i valget produkter. Sammen finder I frem til den løsning, der giver bedst mening for jer og jeres brugere. Både nu og på lang sigt.

Cover image

Projektlederne

I Nortecs projektafdeling møder du folk med køligt overblik, tjek på tidsplaner og knivskarpe koordineringsevner. I får tilknyttet en fast projektleder, der kender jeres behov og aftale.

Cover image

Montørerne

Vi har egne montører hos Nortec. De kender alle produkter og processer tilbundsgående. Derfor arbejder de effektivt og kvalificeret hver gang, de rykker ud. Det skaber tryghed.

Cover image

Supporterne

Når hverdagen ruller, vil der altid opstå spørgsmål. Dem tager vores kundeserviceafdeling sig kærligt af. De er kendt for kort svartid, lang tålmodighed og høj faglighed. Du kan selv teste!

Cover image

Serviceteknikerne

Opstår der pludselig et problem, ja så er det sjældent et problem ret længe. Vi har egne serviceteknikere, der dækker hele Danmark, og er klar til at rykke ud. Med viden, værktøj og reservedele.