Industritørretumbler med kvalitet i fokus

Hos Nortec prioriterer vi stærke maskiner og topkvalitet, herunder vores industritørretumblere, som er designet til at opfylde de højeste kvalitetsstandarder.

Cover image

Industritørretumblere

Ønsker I en effektiv og hurtig tørring, uden det går udover beskyttelsen af tøjets fibre? Så skal I se nærmere på vores udvalg af industri tørretumblere, der med forskellig kapacitet er i stand til at løse forskellige behov i forskellige brancher. Med et tæt og godt samarbejde med danske designere og førende internationale producenter, er vi garant for en optimal vaskeridrift.

Når I klikker jer igennem vores udvalg af industri tørretumblere, opdager I også, at vaskeridrift ikke er noget, vi tager let på. Vi ønsker nemlig at sikre en optimal og sikker drift for alle vores kunder, hvilket kun kan sikres gennem et gennemtænkt design og konstruktion. Med en industri tørretumbler fra os, bliver vaskeridriften nem og overskuelig for jer samt for de brugere, der skal benytte sig af maskinen.

Cover image

Hvad kan man forvente af en industritørretumbler fra Nortec?

I udviklingsprocessen og udvælgelsesprocessen har vi så vidt muligt tænkt på, hvad jeres brugere har behov for ved en industri tørretumbler, samt hvad der mangler i de nuværende løsninger, der findes på markedet. Det har blandt andet resulteret i nytænkende teknologi, som ikke fås ved andre tørretumblere. Forventningerne kan I derfor godt tillade jer at skrue op for, da vi ikke er gået på kompromis et eneste sted.

Når vi udvikler og udvælger de tørretumblere, vi gerne vil have i vores sortiment, er detaljer noget, vi går højt op i. For det er i detaljerne, at kvalitet opstår. Når det sker, får vi en maskine, som vi ved, giver en præcis og skånsom tørring i mange år frem. Intet er derfor overladt til tilfældighederne. Det bedste er kun godt nok.

Med en industritørretumbler fra Nortec får I:

Brugervenlig betjening

Lang levetid

+30.000 driftstimer

Støjsvag

Skånsom tørring

En stabil maskine

Optimal ergonomi

Præcis temperatur under tørring

Detaljer, der gør en forskel

Hvilke modeller har vi?

Vi er kræsne med vores industritørretumblere og deres funktioner.

Ud fra vores kvalitetsmæssige kræsenhed har vi valgt at gå med følgende modeller i vores sortiment:

Produceret i Europa

Kontakt os for at høre nærmere om mulige vaskeriløsninger

Hos Nortec ser vi muligheder frem for begrænsninger. Derfor lader vi os heller ikke begrænse i mulighederne for jer, når det kommer til etablering af jeres vaskeri. For hos os kan I både købe og leje vores maskiner, ligesom I sammen med vores industrivaskemaskiner kan få en totalløsning, hvor vi sørger for driften af jeres vaskeri.

Vaskeridrift skal være nemt og overskueligt, og det kan vi garantere, at det bliver med industritørretumblere fra os.

For spørgsmål eller ved interesse i en eller flere af vores maskiner er du velkommen til at kontakte os.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03