Fællesvaskeri skræddersyet til jeres behov

Søger I nogle enkelte industrivaskemaskiner til et eksisterende fællesvaskeri eller inventar til et helt nyt? Uanset hvad I leder efter industrivaskemaskiner og tørretumblere til, er der mange ting at tage stilling til.

Cover image

Fællesvaskeri i høj kvalitet

Med et professionelt og gennemtænkt fællesvaskeri fra Nortec gør I en god investering, da vores maskiner er designet til at sænke driftsomkostningerne uden at gå på kompromis med hygiejne og brugervenlighed. Hvilke maskiner der passer bedst til jeres fællesvaskeri blandt vores udvalg, hjælper vi jer gerne med at finde frem til.

Kortere vasketider

Fokus på brugervenlighed

Høj hygiejne

Cover image

Vaskeri

Skal I etablere et vaskeri til brug på en campingplads? Et vandrehjem? Eller måske en efterskole? Et fællesvaskeri kan tage sig ud på mange måder, men fælles for alle løsninger er, at de kræver driftssikre og holdbare maskiner, der kan tåle at blive brugt mange gange hver dag af forskellige brugere.

Cover image

Boligvaskeri

Har I brug for vaskemaskiner, tørretumblere og moderne og intelligente betalingssystemer i forbindelse med etableringen af et boligvaskeri? Hos Nortec er kendetegnet for vores maskiner, at de kan vaske hurtigt, økonomisk og driftssikkert hver dag, hvilket netop er, hvad der er brug for ved et boligvaskeri, hvor omkostningerne gerne må holdes nede samtidig med, at maskinerne skal kunne holde til at blive brugt af forskellige beboere over en lang årrække.

Der ligger omtanke bag den høje driftssikkerhed og den gode økonomi i vores maskiner. Beboerne får adgang til et boligvaskeri, hvor de kan booke tid og vaske billigt, og boligforeningen får et vaskeri med et minimum af vedligehold. Det giver tid og overskud til at tage sig af andre, vigtige opgaver i foreningen.

Ønsker I at etablere et boligvaskeri, hvor hele vaskeridriften bliver udliciteret, tilbyder vi det, vi kalder for TotalCare. Her stiller vi et fuldt udstyret boligvaskeri til rådighed, hvor vi tager os af alt, der har med etablering, vedligehold og service at gøre. Det giver jer et boligvaskeri, der altid fungerer, og hvor I skal bruge et minimum af tid på driften af det. Beboerne er også glade, fordi maskinerne fungerer, når de skal bruges – og skulle det uheldige ske, at der er problemer med en maskine, rykker vores serviceteknikere ud med kort varsel for at løse problemet.

Vi er meget fleksible i vores løsninger til boligvaskerier hos Nortec og ønsker altid at finde den rigtige løsning på som er tilpasset jeres behov og giver brugere og beboere en god oplevelse i et fællesvaskeri.

Hvorfor etablere et fællesvaskeri med maskiner fra Nortec?

Cover image

Kompromisløs kvalitet

Hos Nortec ønsker vi kun at tilbyde det bedste til vores kunder. Uanset formål og omfang. Ved altid at gå efter det bedst mulige i udviklingen af vores maskiner og i løsningerne til vores kunder, kan vi garantere en nem og overskuelig drift. Vi leverer kompromisløs kvalitet med omtanke og har altid fokus på brugervenlige løsninger, fleksibilitet og omkostningseffektivitet.

Cover image

Professionelle maskiner

Vores udvalg af industrivaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe, betalingssystemer og meget andet er blevet til på baggrund af meget skarpe krav til design og funktionalitet. Vi har brugeren i centrum, for at levere maskiner og løsninger der er nemme og intuitive og ikke mindst overskuelige at betjene – så alle kan være med.

Når I etablerer et fællesvaskeri fra Nortec, kan I forvente:

Lang levetid

+30.000 driftstimer

Minimalt vand- og energiforbrug

Skånsom og effektiv vask

Brugervenlig betjening

Træf det rigtige valg med kompetent rådgivning

Ikke ét fællesvaskeri er ens og derfor tilbyder vi heller ikke standardløsninger. I stedet analyserer vi grundigt på, hvad I har brug for i jeres fællesvaskeri og skræddersyer herefter en løsning der passer til jeres ønsker og krav. Af os kan du forvente en grundig og professionel tilgang og et indgående kendskab til branchen. Vi ved af erfaring hvad det kræver at drive et fællesvaskeri, hvor brugerne er forskellige og derfor også har forskellig tilgang i behandlingen og brugen af maskinerne. Den viden deler vi hellere end gerne med jer, så I får et velfungerende og veldrevet fællesvaskeri til gavn for både miljø og økonomi.

Vi arbejder hver dag for at være det foretrukne valg, når der skal etableres vaskerier. Det håber vi også, vi kan blive hos jer med vores professionelle og omkostningseffektive vaskeriløsninger. Vi er kompromisløse i alle aspekter – både i udvalget af maskiner og vores økonomiske løsninger. Samtidig har vi masser af omtanke, som vi hver dag har med i rådgivningen til jer.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03