Professionelle løsninger til brugerbetalt vaskeri

Cover image

Løsninger til brugerbetalt vaskeri

Hos Nortec går vi meget højt op i at give vores kunder mulighed for at vælge omkostningseffektive vaskeriløsninger. Af den grund tilbyder vi TotalCare™, hvor vi tager os af alt lige fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem og inkluderer installering, vedligehold, administration samt afregning med brugerne i aftalen. Med TotalCare giver vi jer mulighed for at etablere vaskeri uden store opstarts- og driftsomkostninger. Hvordan gør vi det?

En TotalCare aftale med fokus på brugerbetaling afregnes efter den betalingsmetode, der er bedst for jer. Det kan være i foretrækker afregning via husleje, betaling via kort eller mobil eller kontakt afregning via møntboks?

Totalløsningen har blandt andet til formål at gøre hverdagen lettere og fjerne unødvendige bekymringer. Med udlicitering af vaskeridriften til Nortec skal I blot stille et lokale til rådighed, så indretter vi det med de vaskemaskiner, tørretumblere og betalingsløsninger der matcher jeres behov.

En professionel løsning til brugerbetalt vaskeri kan også indgås, hvis I allerede har et eksisterende vaskeri, som I ønsker, vi skal overtage driften og servicen af. Vi sætter os gerne ind i jeres ønsker og behov, så I får et brugerbetalt vaskeri, der lever op til jeres og brugernes forventninger.

Cover image

Brugerbetalt vaskeri på jeres præmisser

Cover image

Spar penge på driften

Der er mange fordele forbundet med etableringen af et brugerbetalt vaskeri med Nortec. En af de helt store fordele for jer er, at der hvert år er mange penge at spare på driftsomkostninger.

Afregningsmetoden og længden på aftaleperioden er noget, der kan skræddersyes og vælges efter, hvad der bedst passer jer. Alt foregår enkelt, forståeligt og gennemsigtigt, så I er helt med på, hvad en aftale om brugerbetalt vaskeri indebærer.

Vi tilbyder med andre ord en enkelt løsning, der giver jer sikker drift og mest mulig værdi for pengene.

Det kan vi garantere, fordi:

  • I ikke skal ud og investere i nye maskiner
  • Vores maskiner har minimalt vand- og elforbrug
  • Vores serviceteknikere løbende vedligeholder maskinerne
  • Vi har automatisk fejlovervågning, der sikrer en strømlinet drift
  • Vi kan stå for administrationen af vaskeriet

Hvordan skal brugerne betale?

Cover image

Credit

Betal via huslejen

Gør det let for beboerne ved at vælge Credit. Med Credit afregner vi forbruget i vaskeriet via næste måneds husleje. Helt automatisk og herligt enkelt.

Cover image

EasyPay

Betal via wallet

Med EasyPay sker betalingen digitalt med en mobil eller PC. Her optanker beboerne løbende deres digitale pung – den såkaldte wallet – med valgfrie beløb, som de kan bruge i vaskeriet.

Skal vi etablere et brugerbetalt vaskeri for jer?

Hos Nortec er en af vores primære fokusområder at gøre det så nemt som muligt at drive et vaskeri – uanset størrelse. Med et brugerbetalt vaskeri, hvor vi sørger for etableringen og driften af det, bliver det overskueligt og nemt at drive vaskeriet. For brugerne er det også en fornøjelse, da betalingen er nem og maskinerne driftssikre.

Vi holder os ikke til standardpakker, når det kommer til brugerbetalte vaskerier, men skræddersyr i stedet en løsning, der helt specifikt tager udgangspunkt i de udfordringer og ønsker, I har. Et brugerbetalt vaskeri gennem Nortec er derfor ikke en tilfældig løsning. Vi går højt op i de mindste detaljer og ønsker at sikre, at I er helt trygge ved den løsning, vi kommer op med.

Vil I gerne have et brugerbetalt vaskeri i høj kvalitet, og hvor brugerne nemt kan gå til det, så snart det er etableret? Så er I mere end velkomne til at kontakte os allerede i dag omkring de muligheder, der er for et brugerbetalt vaskeri gennem os.

Vi har en stor indsigt i branchen og er eksperter, når det kommer til etablering og drift af vaskerier. Den ekspertise og professionalisme mærker I til fra afdækningen af jeres behov til selve driften af vaskeriet.

Har I brug for at høre nærmere, tager vi gerne en snak over telefonen.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03