TOTALCARE™

Få et nyt vaskeri
uden investering

Hos Nortec ved vi, at et professionelt vaskeri skal være funktionelt, indbydende og omkostningseffektivt. Alt det får I med TotalCare™­ – en løsning, hvor I udliciterer vaskeridriften til Nortec og får et fuldt udstyret og veldrevet vaskeri stillet til rådighed – helt uden etableringsomkostninger.

Hvilken løsning
passer jer?

Vil du eje, leje eller kun betale for det faktiske forbrug? Hos Nortec finder du markedets mest fleksible vaskeriløsninger og vi rådgiver dig, så du får den løsning, der passer til dit behov. Læs mere om fordelene ved de forskellige løsninger herunder.

KØB

FULDT
EJERSKAB

Vælger du at handle med Nortec, får du nogle af markedets flotteste og mest effektive maskiner til professionelle vaskerier. Glæd dig over et produktprogram i elegant design, højeste kvalitet og med en brugerflade, der er nem og intuitiv at betjene. Derfor får du også branchens bedste garantiordninger hos Nortec med fx hele 10 års garanti på hovedleje, tromle og kar på EC Hydros QW-serien. Med hvert køb får du naturligvis grundig rådgivning, så du kan vælge de maskiner, der giver jer mest effektivitet og bedst økonomi.

LEJE

FLEKSIBELT OG
FORUDSIGELIGT

Skal jeres vaskeri være en fast og forudsigelig udgift på budgettet? Så lej vaskerimaskiner af højeste kvalitet til en lav månedlig leje hos Nortec. Vi kan indregne montering og demontering i lejeaftalen, og du får løbende service og reparation med i prisen. Alle vores lejeaftaler kan laves uden udbetaling, og kontrakten er altid enkel og gennemskuelig. Både lejeaftale, betalingsmetode og bindingsperioden kan tilpasses jeres behov.

TOTALLØSNING

LAD NORTEC
KLARE DRIFTEN

Med en totalløsning kan du gøre jeres vaskeridrift så nem, som I ønsker det. Din totalløsning kan fx omfatte vaskerimaskiner, finasiering, etablering, betalingssystemer/administration, service og vedligeholdelse af vaskerier – alt tilpasset jeres branche og individuelle behov. Når I overdrager driften af jeres vaskeri til os, garanterer vi for effektivitet og driftsikkerhed – så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Serviceaftaler billede
Serviceaftaler billede

SERVICEAFTALE

Fri service
& reparation

Hos Nortec kan du tegne service- og eftersynsaftaler med forskellig dækning - altid med det samme høje serviceniveau. Du kan også sammensætte en serviceaftale, skræddersyet til netop jeres vaskeri.

Uanset hvad du vælger, varetages service og eftersyn af Nortecs kompetente serviceteknikere. Vi har markedets hurtigste responstid på serviceudkald og sætter alle kræfter ind på, at jeres vaskeri er effektivt og driftsikkert.

CASES

 

Tekst og billede - Alsik

 

CASE | RENGØRING

ALSIK HOTEL VÆLGER
IN-HOUSE VASKERI

Alsik Hotel har valgt eget in-house vaskeri og TotalService fra Nortec. Det giver dem en kvalitetsløsning, som matcher standarderne på det eksklusive nye hotel i Sønderborg – og som sikrer både budgetter, miljø- og brugervenlighed. Den fleksible løsning passer perfekt til den effektive hverdag, hvor der bruges flere tusind klude og mopper hver dag.

Tekst og billede - Lejerbo

 

CASE | BOLIGFORENING

FÆLLESVASKERIER
UDEN BEKYMRINGER

Lejerbo afdeling 10 valgte TotalCare™ løsningen for deres to fællesvaskerier. Beboerne fik en moderne og effektiv løsning der kunne etableres uden at give huslejestigning. Fællesvaskerierne blev indrettet med professionelle industrimaskiner med nyeste teknologi, hvilket giver beboerne en bedre oplevelse i vaskeriet.

Tekst og billede - Pro Rengøring

 

CASE | RENGØRING

EN SKALERBAR VASKELØSNING

Pro Rengøring har fået en skalerbar og fleksibel vaskeløsning, bestående af vaskesøljer og et centralt vaskeri. Leje-løsningen giver driftssikkerhed og effektivitet i hverdagen og er en fast, forudsigelig udgift på budgettet. Sammen med fri service, som er inkluderet i leje-aftalen får virksomheden yderligere stabilitet og tryghed.

 

FIND DINE FAVORITTER

 

LAD OS FINDE DIN LØSNING

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.