Løsninger, som

 

gør hverdagen

 

mere enkel

Kompromisløs omtanke

Hos Nortec arbejder vi for gennemarbejde løsninger. Løsninger, som gør hverdagen mere enkel - både for jer og jeres beboere. Det er kernen i Nortec. Vi kalder det - kompromisløs omtanke.

Vaskeri 1/2

 
Attraktive og

bæredygtige fællesvaskerier

Ladestander 1/2

 

Er I klar til at tilbyde jeres beboere

opladning af elbiler?

 
 

   

 
 

 
 

Hvad er TotalCare?

 

Siden 1988 har vi arbejdet for at skabe løsninger, som gør hverdagen nemmere for dig.

 

En boligforening går en mere bæredygtig fremtid i møde, og det samme gør løsningerne hertil. Hos Nortec leverer vi, med TotalCare, en funktionel, indbydende og omkostningseffektiv totalløsning. Uanset om I skal have nyt vaskeri eller en ladestanderløsning. Vi leverer brugervenlige produkter i høj kvalitet og smukt design. På den måde får du en optimal løsning – med præcis de produkter, du har brug for, for at opfylde jeres behov. Og hvis du allerede har et vaskeri eller ladestandere, kan du trygt overlade driften til os.

 

Uanset hvilken løsning, du vælger, sikrer vi, at du får optimal drift af dine Nortec- faciliteter. Vores landsdækkende team tager hånd om reparationerne, vedligeholdelsen og dine brugere. Det er ganske enkelt. Vi kalder det TotalCare.

 
 

 

 

   

 

 

 

 

TotalCare


En komplet vaskeriløsning hvor Nortec tager sig af alt.

 

TotalCare Go


Ladestanderløsningen uden etablerings- eller driftsomkostninger for dig.

 

 

   

 

 

 

 

Serviceaftaler billede

Serviceaftale —— fri service og reparation

Nortec har et landsdækkende serviceteam, der kommer ud i alle afkroge af vores land. Vi er stolte af vores hurtige responstid, effektive serviceteam og ikke mindst vores stærke maskiner.

 

Vi tilbyder serviceaftaler til enhver som ønsker at sikre driften for sine egne maskiner - om end det er ladestandere eller vaskerimaskiner. Du kan sammensætte din egen løsning efter behov, eller få vejledning af vores rådgivere indenfor området. Uanset hvad, ønsker vi at du får den rigtige løsning til den rigtige pris.

Cases

 

Tekst og billede - Alsik

 

CASE | RENGØRING

ALSIK HOTEL VÆLGER
IN-HOUSE VASKERI

Alsik Hotel har valgt eget in-house vaskeri og TotalService fra Nortec. Det giver dem en kvalitetsløsning, som matcher standarderne på det eksklusive nye hotel i Sønderborg – og som sikrer både budgetter, miljø- og brugervenlighed. Den fleksible løsning passer perfekt til den effektive hverdag, hvor der bruges flere tusind klude og mopper hver dag.

Tekst og billede - Lejerbo

 

CASE | BOLIGFORENING

FÆLLESVASKERIER
UDEN BEKYMRINGER

Lejerbo afdeling 10 valgte TotalCare™ løsningen for deres to fællesvaskerier. Beboerne fik en moderne og effektiv løsning der kunne etableres uden at give huslejestigning. Fællesvaskerierne blev indrettet med professionelle industrimaskiner med nyeste teknologi, hvilket giver beboerne en bedre oplevelse i vaskeriet.

Tekst og billede - Pro Rengøring

 

CASE | RENGØRING

EN SKALERBAR VASKELØSNING

Pro Rengøring har fået en skalerbar og fleksibel vaskeløsning, bestående af vaskesøljer og et centralt vaskeri. Leje-løsningen giver driftssikkerhed og effektivitet i hverdagen og er en fast, forudsigelig udgift på budgettet. Sammen med fri service, som er inkluderet i leje-aftalen får virksomheden yderligere stabilitet og tryghed.

 

FIND DINE FAVORITTER

 

LAD OS FINDE DIN LØSNING

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.