Corona

Den sundhedskritiske situation vi befinder os i gør, at vi skal opretholde et ekstra højt hygiejneniveau. Derfor har vi lavet denne guide med 6 gode råd til hygiejnisk tøjvask.

Høj hygiejne og minimal smittespredning

I en tid med ekstraordinært fokus på høj hygiejne og nedbringelsen af smittespredning har vaskeriet en vigtig funktion. Vi ved at virus smitter gennem nys og hoste, som blandt andet også lander på vores beklædning. Derfor er det yderst vigtigt at huske at vaske tøj ofte med fokus på høj hygiejne.

Efter dialog med Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har vi udarbejdet 6 gode råd til hygiejnisk vask af tøj og tekstiler, som du med fordel kan følge.

6 gode råd til hygiejnisk tøjvask

Cover image

Skal jeg være bekymret for at bruge fællesvaskeriet?

Nej, så længe du selv følger disse vaskeanvisninger, skal du ikke være bekymret for at bruge vaskeriet. Vaskeriet spiller en vigtig rolle i denne ekstraordinære situation, hvor det er vigtigt, at vi holder et ekstra højt hygiejneniveau for at mindske smittespredningen. Følg nedenstående vaskeanvisninger og beskyt dig selv og dine naboer.

Download vores informationsmateriale

Vi har lavet en plakat, der viser de 6 gode råd til hygiejnisk tøjvask. Download, print og hæng den op i vaskeriet. Så er du med til at sprede budskabet omkring, hvordan man vasker sit tøj mest hygiejnisk og dermed forebygger smitte.

Hvad har du på hjerte?

Vi sidder klar til at hjælpe og lytte, alle ugens dage. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.