INDUSTRITØRRETUMBLER MED KVALITET I FOKUS

INDUSTRITØRRETUMBLER

Hos Nortec er stærke maskiner og topkvalitet vores pejlemærker for alt, hvad vi foretager os. Dette gælder også for vores industri tørretumblere, der er produceret og designet med henblik på at skabe maskiner til dem, der ønsker tørretumblere i højeste kvalitet helt uden sidestykke. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men det er det ikke. For vi håndbygger og tester individuelt vores industri tørretumblere, så vi ved, at hver eneste komponent er af højeste kvalitet.

Så ønsker I en effektiv og hurtig tørring, uden det går udover beskyttelsen af tøjets fibre? Så skal I se nærmere på vores udvalg af industri tørretumblere, der med forskellig kapacitet er i stand til at løse forskellige behov i forskellige brancher. Med et tæt og godt samarbejde med danske designere og førende internationale producenter, er vi garant for en optimal vaskeridrift.

Når I klikker jer igennem vores udvalg af industri tørretumblere, opdager I også, at vaskeridrift ikke er noget, vi tager let på. Vi ønsker nemlig at sikre en optimal og sikker drift for alle vores kunder, hvilket kun kan sikres gennem et gennemtænkt design og konstruktion. Med en industri tørretumbler fra os, bliver vaskeridriften nem og overskuelig for jer samt for de brugere, der skal benytte sig af maskinen.

Har vi vakt jeres nysgerrighed? Så kontakt os gerne for nærmere rådgivning af vores industri tørretumbler. Vi er specialister i tørretumblere og sætter os derfor gerne ind i jeres individuelle behov for derudfra at komme med forslag til, hvilken af vores tørretumbler der er den mest ideelle til jeres behov og udfordringer.​

Brabrand vaskeri
Brabrand vaskeri

HVAD KAN MAN FORVENTE AF EN 
INDUSTRITØRRETUMBLER FRA NORTEC?

I udviklingsprocessen og udvælgelsesprocessen har vi så vidt muligt tænkt på, hvad jeres brugere har behov for ved en industri tørretumbler, samt hvad der mangler i de nuværende løsninger, der findes på markedet. Det har blandt andet resulteret i nytænkende teknologi, som ikke fås ved andre tørretumblere. Forventningerne kan I derfor godt tillade jer at skrue op for, da vi ikke er gået på kompromis et eneste sted.

Når vi udvikler og udvælger de tørretumblere, vi gerne vil have i vores sortiment er detaljer noget, vi går højt op i. For det er i detaljerne, at kvalitet opstår. Når det sker, får vi en maskine, som vi ved, giver en præcis og skånsom tørring i mange år frem. Intet er derfor overladt til tilfældighederne. Det bedste er kun godt nok.

 

Med en industritørretumbler fra Nortec får I:

Brugervenlig betjening

Lang levetid

Støjsvag

Skånsom tørring

En stabil maskine

Optimal ergonomi

Præcis temperatur under tørringen

Detaljer, der gør en forskel

Hvilke modeller har vi?

Vi er kræsne med vores industritørretumblere og deres funktioner.
Ud fra vores kvalitetsmæssige kræsenhed har vi valgt at gå med følgende modeller i vores sortiment:

EC Stratos HT

 

EC Stratos HT og XT

EC Hedros ST

 

EC Hedros ST

EC Hedros HP

 

EC Hedros ST HP

 

Produceret i EU


Alle vores maskiner er produceret i Europa

EC Stratos XT

EC STRATOS HT OG XT

EC Stratos er en ny serie af industritørretumbler, der med et kompakt design ikke kræver meget plads. EC Stratos HT7 C er en kondenstørretumbler med en kapacitet på 7 kilo og fylder derfor ikke mere end en almindelig husholdningsmaskine. 

Sammen med vores schweiziske samarbejdspartner har vi udviklet en serie af maskiner med førende teknologi, en tårnhøj kvalitet og en stor ydeevne i en lille indpakning.

EC Stratos er et oplagt valg, hvis I ønsker at installere et vaskeri eller supplere med ekstra tørretumblere i et område eller et fællesvaskeri med begrænset plads. Kvaliteten er helt i top med en fantastisk brugervenlighed.

EC Stratos fås i 4 modeller:

EC Hedros ST

Hvis I leder efter en stærk tørretumbler med nyskabende teknologier til vaskeriet, er denne serie af industritørretumblere et ret sublimt bud på det. Kendetegnet for maskinerne i Hedros-serien er holdbarhed og sikker drift, som vi har sikret gennem en kraftig konstruktion og nyskabende teknologier.

Dette er ikke bare noget, vi siger, da vores Hedros-serie adskiller sig fra andre tørretumblere på markedet med en revolutionerende tørremetode, Radax®Airflow, der kun findes på denne serie af tørretumblere. Tørreprocessen forsynes af et dobbelt airflow, som sammen med en avanceret tørreproces og ikke mindst en speciel konstruktion af både tromle og luftforsyning skaber denne unikke tørremetode.

EC Hedros ST

EC Hedros ST fås i 6 størrelser:

EC Hedros ST HP

EC HEDROS ST HP

I Hedros-serien har vi også ST HP-tørretumblerne, der er en teknologisk videreudvikling af ST-serien. Her er energiforbruget til opvarmning reduceret med op til 60% i forhold til andre traditionelle tørretumblere på markedet.

Vi tør faktisk vove at påstå, at denne serie er næsten lige så miljøvenlig at bruge som tørresnoren. Det gør vi, da al luft bliver genbrugt i et lukket system, så der ikke skal installeres udsugning. Desuden er der også besparelser at hente på den elektriske installation, da varmepumpetumbleren kun kræver 10 ampere.

EC Hedros ST HP fås i 4 størrelser:

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE
OM MULIGE VASKERILØSNINGER 

Hos Nortec ser vi muligheder frem for begrænsninger. Derfor lader vi os heller ikke begrænse i mulighederne for jer, når det kommer til etablering af jeres vaskeri. For hos os kan I både købe og leje vores maskiner, ligesom I sammen med vores industrivaskemaskiner kan få en totalløsning, hvor vi sørger for driften af jeres vaskeri.

Vaskeridrift skal være nemt og overskueligt, og det kan vi garantere, at det bliver med industritørretumblere fra os.

For spørgsmål eller ved interesse i en eller flere af vores maskiner er du velkommen til at kontakte os. 

 

Billede
Billede

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.