FÆLLESVASKERI
SKRÆDDERSYET TIL JERES BEHOV

Billede
Billede

Fællesvaskeri i
høj kvalitet

Søger I nogle enkelte industrivaskemaskiner til et eksisterende fællesvaskeri eller inventar til et helt nyt? Uanset hvad I leder efter industrivaskemaskiner og tørretumblere til, er der mange ting at tage stilling til: Hvilken kapacitet skal de have? Hvor mange maskiner har I brug for? Hvem skal de kunne betjenes af? Hvor vigtigt er hensynet til miljøet og driftsøkonomien?

Det er spørgsmål, vi hos Nortec ofte hjælper vores kunder med at nå ind til kernen af, og som vi også gerne hjælper med at rådgive omkring, når I leder efter maskiner til et fællesvaskeri hos os.

Med et professionelt og gennemtænkt fællesvaskeri fra Nortec gør I en god investering, da vores maskiner er designet til at sænke driftsomkostningerne uden at gå på kompromis med hygiejne og brugervenlighed. Hvilke maskiner der passer bedst til jeres fællesvaskeri blandt vores udvalg, hjælper vi jer gerne med at finde frem til.

En stor del af vores maskiner egner sig rigtig godt til fællesvaskeri, da de har korte vasketider, en høj hygiejne og ikke mindst en fantastisk brugervenlighed, der gør det nemt for brugerne at benytte maskinerne. Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores løsninger til fællesvaskeri, så I kan få et skræddersyet og tilpasset fællesvaskeri.

Vaskeri

Skal I etablere et vaskeri til brug på en campingplads? Et vandrehjem? Eller måske en efterskole? Et fællesvaskeri kan tage sig ud på mange måder, men fælles for alle løsninger er, at de kræver driftssikre og holdbare maskiner, der kan tåle at blive brugt mange gange hver dag af forskellige brugere.

Søger I efter vaskemaskiner, tørretumblere og andet udstyr og tilbehør til et vaskeri, der er tilgængeligt for gæster, elever og andre, kan vi hjælpe jer med at finde frem til de rette. Herunder analyserer vi på, hvad I har brug for af kapacitet, hvor mange maskiner der skal til, hvilke funktioner der er nødvendige og meget andet, som har betydning for driften og oplevelsen af vaskeriet.

Når vi sammensætter en løsning til et vaskeri til jer går vi højt op i, at vaskeriløsningen matcher de behov der er. Det gælder både for valget af maskiner, men også for betalingsløsningerne, så det er så nemt for brugerne som muligt samt så drifts- og tidsbesparende som muligt for jer.

Blandt vores udvalg af inventar til et vaskeri er blandt andet industrivaskemaskiner og tørretumblere med en kapacitet startende fra 7 kg, rummelige tørreskabe, smart tilbehør og ikke mindst betalingssystemer, der gør det nemt at drive vaskeriet. Vi tænker på det hele og mere til, så I står med et minimum af opgaver og brugerne bliver mødt af et vaskeri, der vasker hurtigt, godt og sikkert.

Med os som leverandør og samarbejdspartner behøver I med andre ord ikke at lade jer nøjes. Vi kan skræddersy vaskeriet til jer, så det både lever op til jeres og brugernes forventninger om kapacitet, betalingsmetode og driftssikkerhed.

Billede
Billede

Boligvaskeri

Billede
Billede

Har I brug for vaskemaskiner, tørretumblere og moderne og intelligente betalingssystemer i forbindelse med etableringen af et boligvaskeri? Hos Nortec er kendetegnet for vores maskiner, at de kan vaske hurtigt, økonomisk og driftssikkert hver dag, hvilket netop er, hvad der er brug for ved et boligvaskeri, hvor omkostningerne gerne må holdes nede samtidig med, at maskinerne skal kunne holde til at blive brugt af forskellige beboere over en lang årrække.

Der ligger omtanke bag den høje driftssikkerhed og den gode økonomi i vores maskiner. Beboerne får adgang til et boligvaskeri, hvor de kan booke tid og vaske billigt, og boligforeningen får et vaskeri med et minimum af vedligehold. Det giver tid og overskud til at tage sig af andre, vigtige opgaver i foreningen.

Ønsker I at etablere et boligvaskeri, hvor hele vaskeridriften bliver udliciteret, tilbyder vi det, vi kalder for TotalCare. Her stiller vi et fuldt udstyret boligvaskeri til rådighed, hvor vi tager os af alt, der har med etablering, vedligehold og service at gøre. Det giver jer et boligvaskeri, der altid fungerer, og hvor I skal bruge et minimum af tid på driften af det. Beboerne er også glade, fordi maskinerne fungerer, når de skal bruges – og skulle det uheldige ske, at der er problemer med en maskine, rykker vores serviceteknikere ud med kort varsel for at løse problemet.

Vi er meget fleksible i vores løsninger til boligvaskerier hos Nortec og ønsker altid at finde den rigtige løsning på som er tilpasset jeres behov og giver brugere og beboere en god oplevelse i et fællesvaskeri.

Kontakt os gerne for at få vores øjne på, hvordan jeres boligvaskeri kan optimeres eller etableres bedst muligt til gavn for hele boligforeningen.

HVORFOR ETABLERE ET FÆLLESVASKERI
MED MASKINER FRA NORTEC?

 

Hos Nortec ønsker vi kun at tilbyde det bedste til vores kunder. Uanset formål og omfang. Ved altid at gå efter det bedst mulige i udviklingen af vores maskiner og i løsningerne til vores kunder, kan vi garantere en nem og overskuelig drift. Vi leverer kompromisløs kvalitet med omtanke og har altid fokus på brugervenlige løsninger, fleksibilitet og omkostningseffektivitet.

 

Vores udvalg af industrivaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe, betalingssystemer og meget andet er blevet til på baggrund af meget skarpe krav til design og funktionalitet. Vi har brugeren i centrum, for at levere maskiner og løsninger der er nemme og intuitive og ikke mindst overskuelige at betjene – så alle kan være med.

Alle vores løsninger er skabt i et tæt samarbejde med førende danske og europæiske producenter for at få det bedst mulige produkt, så vi kan sikre at vaskeridriften med vores løsninger på alle måder er optimal og professionel.

Når I etablerer et fællesvaskeri med løsninger fra Nortec, kan I forvente:

Kompromisløs kvalitet

Lang levetid

Minimalt vand- og energiforbrug

Skånsom og effektiv vask

Brugervenlig betjening

En miljøvenlig løsning

FÆLLESVASKERI UDEN ETABLERINGSOMKOSTNINGER

Trænger jeres vaskeri til en opgradering? Eller ønsker I at tilbyde et fællesvaskeri som en ekstra gode? Det er normalt en stor afskrivning i budgettet at etablere et vaskeri. Men, sådan behøver det ikke være i et samarbejde med Nortec. Vi tilbyder en indbydende og omkostningseffektiv totalløsning, hvor vi stiller et fuldt udstyret vaskeri til rådighed helt uden etableringsomkostninger for jer. Vi sørger for installation, reparation, drift og vedligeholdelse, så i kan fokusere på jeres kerneforretning og overlade vaskeridriften til os. Til gengæld kan i tilbyde et lækkert og attraktivt vaskeri for gæster, beboere og andre brugere.

Løsningen, som vi kalder TotalCare™, gør det muligt at etablere et velfungerende vaskeri, selvom budgettet måske ikke tillader indkøb af et større antal maskiner og andet udstyr til et vaskeri. Hvordan det fungerer, og hvad I alt får af fordele, fortæller vi jer gerne mere om over telefonen eller ved et fysisk møde.

Case: Lejerbo
Billede
Billede

Træf det rette valg med
kompetent rådgivning

Ikke ét fællesvaskeri er ens og derfor tilbyder vi heller ikke standardløsninger. I stedet analyserer vi grundigt på, hvad I har brug for i jeres fællesvaskeri og skræddersyer herefter en løsning der passer til jeres ønsker og krav. Af os kan du forvente en grundig og professionel tilgang og et indgående kendskab til branchen. Vi ved af erfaring hvad det kræver at drive et fællesvaskeri, hvor brugerne er forskellige og derfor også har forskellig tilgang i behandlingen og brugen af maskinerne. Den viden deler vi hellere end gerne med jer, så I får et velfungerende og veldrevet fællesvaskeri til gavn for både miljø og økonomi.

Vi arbejder hver dag for at være det foretrukne valg, når der skal etableres vaskerier. Det håber vi også, vi kan blive hos jer med vores professionelle og omkostningseffektive vaskeriløsninger. Vi er kompromisløse i alle aspekter – både i udvalget af maskiner og vores økonomiske løsninger. Samtidig har vi masser af omtanke, som vi hver dag har med i rådgivningen til jer.

Der er flere løsninger, end hvad vi her på siden har fortalt. Ønsker I således at vide mere, eller hvad vi ellers kan tilbyde af fordelagtige løsninger for jer i forbindelse med etableringen af et fællesvaskeri, er I velkommen til at kontakte os. Vi stiller os gerne til rådighed ved rådgivning og spørgsmål.

Brug for råd til fællesvaskeriet?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.