Nyhed!


 

Nu kan I få Neutral® i jeres vaskeri

Ja, du læste rigtigt. Vi kan nemlig løfte sløret for en helt ny serie
af professionelle Neutral vaskemidler udviklet til vaskerier. Med omsorg
for følsom hud og miljø præcis som du kender det. På den måde kan I
få glæde af de mange fordele ved automatisk sæbedosering og samtidig
tilbyde vaskeriets brugere et velkendt sæbeprodukt.

 

Professionel

 

Professionelt vaskemiddel

Omsorg


Omsorg for hud og miljø

Ergonomi


Ergonomisk 10L sæbedunk

Billede

Som taget fra hylden og skaleret op

 

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken på ny. Faktisk har vi haft fokus på at bevare det velkendte Neutral med alle dets fordele. Bare i en optimeret og professionel udgave til doseringsanlæg som giver jer et optimalt vaskeresultat samtidig med, at I skåner miljøet og beskytter brugere med følsom hud.

 

Giv brugerne tryghed ved at vælge Neutral

 

Der er mange fordele ved at have automatisk sæbedosering i et vaskeri. Men hvis brugerne ikke ved, hvilket vaskemiddel der anvendes, er de tilbøjelige til at vælge det fra. Ved at tilbyde jeres brugere vaskemidler fra Neutral, giver det dem tryghed. De ved, hvad de får og selv brugere med allergi og følsom hud, vil kunne benytte den automatiske sæbedosering.

 

Billede
Billede

 

 

 

Skyd genvej til de

grønne fordele med

Neutral i jeres vaskeri

 

Neutral er god mod følsom hud, allergener og vores fælles klode. I træffer ikke kun et valg til gavn for jeres brugeres trivsel. Det er et valg, der gør godt for noget mere. Neutral er nemlig udviklet med en bæredygtig agenda, der fokuserer på bionedbrydelige ingredienser og skånsom produktion. På den måde bliver miljøbelastningen fra jeres vaskeri minimal, så jordens ressourcer skånes mest muligt.

 

 

  

Én gang allergi, altid allergi

Røde plamager. Kløen. Udslæt. Det er de typiske symptomer på hudallergi, som kan udvikles, hvis huden kommer i kontakt med allergifremkaldende stoffer. Det kan fx komme fra parfume i vaskemidler, fra visse konserveringsmidler samt metaller som fx nikkel eller krom. Jo længere tid du er i kontakt med stoffet, jo større er risikoen for at udvikle hudallergi. Når du først har fået hudallergi, er det desværre for livet. Derfor er det en god idé allerede fra i dag at vælge skånsomme og parfumefri vaskemidler i jeres vaskeri.

Logoer

Psst… behøver vi at nævne, at de nye Neutral

produkter selvfølgelig er Svanemærket?

Dét Neutral I kender....

Ganske som I kender det fra hylderne i supermarkedet, er denne serie udviklet med de samme, velkendte værdier fra Neutrals univers. Den største forskel er faktisk produktstørrelsen - resten er til at genkende.

 

Neutral hjælper til en livsstil fri for
hudallergi og til gavn for miljøet


Vores hud er forskellig, og det gør det svært at finde produkter, der yder samme form for beskyttelse og pleje til alle i et fællesvaskeri. Her kommer Neutral ind i billedet. Nu kan Nortec nemlig tilbyde milde produkter fra Neutral, der hjælper med at beskytte al hud mod irritation - fra normal til eksempræget hud. Med Neutral kan I nemlig tilbyde jeres brugere en ren og mild hverdag.

 

Langvarigt partnerskab med Svanemærket


Neutral har i flere år samarbejdet med Svanemærket om at udvikle miljøvenlige produkter, som er et bæredygtigt valg for både jeres brugere og vores fælles klode. Den nye Neutral-serie er derfor certificeret hos Svanemærket - hvilket betyder, at produkterne hverken indeholder parfume, farvestoffer eller parabener.

Billede

Giv brugeren

frihed til at vælge


Som noget helt nyt kan I tilføje et ekstra vaskemiddel til jeres doseringsanlæg, så brugeren frit kan vælge mellem Neutral og et andet produkt fra vores sortiment. Sammensæt jeres egen sæbepakke, og giv dermed brugeren friheden til at vælge.

 

 

Bestil allerede i dag!


Sådan gør du:

Steps

Alternative bestillingsmetoder

Send rekvisitionsnummer

Du kan benytte jeres interne rekvisitionssystem, når du indkøber vaskemidler hos Nortec. Brug blot mailadressen service@nortec.dk, når du opretter indkøbsordren – så tager vi os af resten og sender en ordrebekræftelse til dig, så snart ordren er oprettet.

Personlig betjening

Foretrækker du personlig betjening og rådgivning, når du bestiller vaskemidler, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe på 70 256 256 og service@nortec.dk man-tor 7:30-16:00 og fre 7:30-14:00.

4 fordele ved automatisk

sæbedosering

 

Der er meget at vinde ved at have automatisk sæbedosering i vaskeriet. Når der doseres vaskemidler er der nemlig mange faktorer, der spiller ind. Hvilket program er valgt, hvor meget tøj er der i maskinen, hvor snavset er det og er vandet blødt eller hårdt? Det er alt sammen noget, doseringsanlægget tager højde for.

Billede

Har du spørgsmål til vores sæbeløsninger?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.