Nortec A/S udvider med Kombine Technology

Centralisering af vaskeridrift

Vi er glade for at kunne offentliggøre oprettelsen af vores nye datterselskab, Kombine Technology ApS, som oprindeligt udgjorde Nortecs udviklingsafdeling. Udvidelsen sker som et led i vores investering i den britiske vaskerivirksomhed, WASHCO, og dermed er WASHCO også blevet en del af Kombine.

Vi kunne i 2000, som de første på markedet, tilbyde vores kunder en vaskeriløsning baseret på en IoT-platform. Kombine Technology kommer til at vedligeholde og videreudvikle platformen, som har til formål at centralisere driften og opsamle data fra alle maskiner i vaskeriet, uafhængigt af mærke og model. Det opsamlede data bidrager til at optimere brugeroplevelsen og effektivisere arbejdsgangene i forbindelse med servicering og administration af vaskerier – til gavn for kunder og brugere.

Fordelingen af ejerandele

Nortec er den primære ejer af Kombine Technology med en ejerandel på 69%, mens WASHCO, Nortecs samarbejdspartner, indtræder med en ejerandel på 23%.

De resterende ejerandele i Kombine Technology tilhører Jens Aage Arendt. Jens har været en del af Nortecs udviklingsafdeling i over 17 år og har spillet en central rolle i at udvikle og forme platformen til det, den er i dag.

Intensiveret fokus på innovation

Thomas Larsen, tidligere medejer af vaskerivirksomheden Service Centralen A/S og business unit manager hos Nortec, er udnævnt til adm. direktør for Kombine Technology.

Med mere end 20 års erfaring i vaskeribranchen og en baggrund inden for softwareudvikling og internationalt salg, er Thomas den rette til at introducere Kombine Technology til markedet.

Michael Sand, adm. direktør for Nortec

"Vi ønsker fortsat at udvikle vores vaskeriløsning, for bedst muligt at imødekomme vores kunders nuværende og fremtidige behov. Samtidig sigter vi mod at tilpasse platformen til nye markeder – herunder det britiske, hvor WASHCO får en stor rolle", fortsætter Thomas.

Ved at omdanne udviklingsafdelingen til en selvstændig virksomhed, kan vi intensivere vores fokus på innovation.

Thomas Larsen, adm. direktør for Kombine Technology

Kombine Technology ApS forbliver en integreret del af Nortec og har fortsat sin plads på Nortecs hovedkontor i Vejle. Udvidelsen vil ikke have betydning for Nortecs kunder eller brugere.