Nyt bestyrelsesmedlem - Bjarne Riis

Bjarne Riis indtræder som bestyrelsesmedlem i Nortec A/S

Nortec kan pr. dags dato byde velkommen til Bjarne Riis, som indtræder i bestyrelsen. Bjarne kommer med mange års erfaring inden for ledelse, coaching og teamudvikling, hvilket kommer til at få stor betydning i hans nye rolle som bestyrelsesmedlem i Nortec.

Erfaring fra cykelsporten

Efter flere årtier i cykelsporten har Bjarne besluttet at skifte fokus og udnytte sine erfaringer og kompetencer som bestyrelsesmedlem. Bjarne har i sin tid som leder og holdejer vist, at han kan drive et stort hold i en branche, hvor forandringer er en fast del af hverdagen. Han ved meget om, hvordan man bygger et hold og får folk til at arbejde endnu bedre sammen.

"Et cykelteam er ikke meget anderledes end en virksomhed. Det er mennesker det handler om begge steder. Man skal have en organisation til at fungere og præstere. Derudover handler det om at motivere medarbejderne og hjælpe dem til at udnytte deres fulde potentiale. Hvorfor nøjes med at være middelmådig, hvis du kan skabe verdensklasse i stedet for?" udtaler Bjarne Riis.

Et opkald fra en gammel ven

Bjarne har førhen arbejdet med Nortecs direktør, Michael Sand, da de sammen ejede et cykelhold mellem 2016 og 2018. I og med, at Bjarne og Michael har arbejdet tæt sammen før, så var det også en oplagt mulighed at invitere ham til at blive en del af Nortecs bestyrelse, da han valgte at flytte tilbage til Danmark.

Da han fik opkaldet fra Michael, var han ikke i tvivl.

Jeg har arbejdet sammen med Michael før, og jeg kender hans værdier og tankegang. Vi er begge meget passionerede mennesker, og vi stræber hele tiden efter at blive de bedste og skabe en god arbejdskultur for vores hold. Derfor var der ikke ret meget at tænke over, da han spurgte om jeg ville være en del af Nortecs bestyrelse.

Bjarne Riis, bestyrelsesmedlem

Den nye rolle

"I Nortec tror vi på, at man altid kan blive bedre. Bjarne har nogle kompetencer inden for teamlederskab, som vi uden tvivl kan lære meget af. Derfor bliver en af hans opgaver også at skulle fremme vores værdier og få dem implementeret i den grundlæggende DNA. Bjarne har stor erfaring med at få hold til at arbejde sammen, nå fælles mål og udvikle sig som en enhed, og det er en kvalitet som vi kan drage meget gavn af. Her kan han også udfordre den tilgang, vi har til det i dag og komme med forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre." fortæller Michael.

Han har stor erfaring med at få hold til at arbejde sammen, nå fælles mål og udvikle sig som en enhed, og det er en kvalitet som vi kan drage meget gavn af.

Michael Sand, adm. direktør og ejer

Som bestyrelsesmedlem kommer Bjarne bl.a. også til at bidrage med at udvikle Nortec som arbejdsplads, coache lederne samt forstærke den jordnære og innovative kultur, som der er i dag. Det handler alt sammen om at skabe en positiv oplevelse for medarbejderne – og i sidste ende også for kunden.

Nortecs bestyrelse

Nortecs bestyrelse består af adm. direktør Michael Sand, formand Torben Bang, næstformand Tom Madsen og bestyrelsesmedlemmer Dan Vium, Jacob Amlund, Kim Clausen, Lars Andersen, Lone Jensen, Steen Duus, Steven Johnsen, Thomas Larsen og nu også Bjarne Riis.

Bestyrelsen er sammensat for at repræsentere en bred vifte af kompetencer og perspektiver. I en branche under konstant udvikling, er innovation og vidensdeling vigtige elementer i en virksomhed som Nortec. Bjarne kommer med en tankegang, som kan udfordre den nuværende og hjælpe med at fremme kulturen og værdierne, sådan at Nortec fortsat kan levere en tårnhøj service til vores kunder.

"En spændende udfordring"

Bjarne deler sine tanker om indtrædelsen i bestyrelsen og det arbejde der ligger foran ham i den kommende tid.

”Det bliver en spændende udfordring, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Den første tid kommer til at gå med at høre mere om Nortec og lære organisationen at kende. Det er vigtigt for mig at få dannet en grundlæggende forståelse for virksomheden, for at jeg kan bidrage bedst muligt til bestyrelsen, Nortecs kultur og virksomheden som helhed,” fortæller Bjarne.

Med Bjarnes engagement og dedikation er forventningerne høje. Nortec ser frem til samarbejdet og er overbevist om, at hans tilgang og erfaring vil være en værdifuld tilføjelse til bestyrelsens arbejde og virksomhedens fortsatte udvikling.

Cover image

Michael Sand & Bjarne Riis