Nortec udvider ejerkredsen

Nortec udvider ejerkredsen med fire (velkendte) ansigter

Nortec har siden 1988 været en 100% danskejet virksomhed – og sådan fortsætter det. Men nu udvides ejerkredsen med fire velkendte ansigter, der alle har været en del af Nortec igennem en lang årrække, helt præcis i 39 år samlet. Dermed skabes der et solidt fundament for virksomhedens fortsatte positive udvikling i fremtiden.

En naturlig evolution

Fra ledergruppe til ejerkreds

Vi er glade for at kunne byde Lone Jensen, Dan Vium, Jacob Amlund og Steen Duus velkommen som en del af Nortecs ejerkreds. De fire er alle velkendte ansigter i Nortec regi, der også indgår som en del af ledergruppen i virksomheden. Det er derfor fire nøglepersoner, som igennem mange år har spillet helt centrale roller i den daglige drift og udvikling af Nortec.

En større del af Nortec

Lone, Dan, Jacob og Steen har i deres respektive roller haft et stort ansvar for at lede Nortec sikkert igennem både gode, men også svære, tider. Det er derfor et naturligt skridt at indlejre dem i virksomhedens ejerkreds og derved knytte dem endnu tættere til Nortec. De har hver især bidraget til virksomhedens vækst og succes, og det betyder meget, at de har sagt ja til at blive en endnu større del af virksomhedens fremtid.

Fortsat høj service i fokus

Kernen i Nortec er fortsat at vi alle gør vores yderste for at give hver enkelt kunde og bruger et nærværende og ultrahøjt serviceniveau. Med udvidelsen af ejerkredsen i form af Lone, Dan, Jacob og Steen, kommer vi til at stå endnu stærkere. Det gælder både internt ift. udvikling og optimering af vores løsninger, men også sådan at vi fortsat kan holde fuld fokus på at levere den bedste service til vores kunder og brugere.

De kommer hver især med en bred vifte af viden inden for deres respektive områder, så det glæder mig at kunne knytte dem endnu tættere til den fortsatte drift og udvikling af Nortec.

Michael Sand, adm. direktør og ejer

Samme værdier og kultur

Med udvidelsen af ejerkredsen består Nortec nu af seks ejere. Michael Sand (til højre) er fortsat adm. direktør og majoritetsejer ligesom grundlæggeren, Tom Madsen (til venstre), fortsat er en del af ejerkredsen.

Selvom vores sortiment af produkter og løsninger har udvidet sig i løbet af de seneste par år, først med ladestandere og herefter med salg af vaskemidler, så er den gode service stadig grundstenen i alt hvad vi gør. Sådan har det været lige siden Tom startede Nortec for 35 år siden – og sådan vil det altid være i Nortec.


Lidt om de nye medejere

Selvom de nye medejere er velkendte i virksomheden, så har vi valgt lige at sætte et par ord på, hvad deres rolle er i Nortec i dag, hvilken baggrund de har, og hvordan de hver dag er med til at sikre, at Nortec holder sit løfte om at levere god service til vores kunder og brugere.

Cover image

Den samlede ejerkreds i Nortec