Nortec A/S investerer i WASHCO

Nortecs hidtil største investering

Nortec kan i dag offentliggøre sin hidtil største investering. Vi har investeret i den britiske vaskerivirksomhed, WASHCO. Over de kommende fire år kommer Nortec til at opnå en samlet ejerandel på 25 % af den britiske vækstvirksomhed.

WASHCO er den andenstørste aktør på det britiske marked inden for professionel vaskeridrift og har gennem en lang årrække opnået en imponerende vækst. Virksomheden tilbyder alt fra rådgivning og finansiering til service og support i hele Storbritannien. Løsningerne er primært rettet mod fællesvaskerier i studieboliger, sundheds- og plejesektoren samt det engelske forsvar.

"Allerede ved mit første møde med WASHCO blev det hurtigt klart for mig, at vores tilgang til at drive en servicevirksomhed inden for vaskeribranchen er meget ens. Vi deler mange af de samme værdier, som danner grundstenene i vores respektive forretninger. Siden vores første møde har samarbejdet blomstret, og jeg er utrolig stolt over, at vi nu kan gøre partnerskabet mellem vores to virksomheder officielt. Med vores investering i WASHCO ønsker vi at skabe et stærkt fælles fundament, hvor Nortec og WASHCO kan udveksle erfaringer og udvikle forretningerne i fællesskab til gavn for vores kunder i både Danmark og Storbritannien," fortæller Michael Sand, adm. direktør og ejer hos Nortec.

Innovation er fundamentet for fremdrift

"Vores innovative og dedikerede tilgang har spillet en stor rolle i Nortecs fremdrift, hvor vi blandt andet har udviklet vores eget betalingssystem og lanceret TotalCare-konceptet på det danske marked. Der er mange ligheder mellem det danske og det britiske marked for professionelle vaskerier. Begge markeder af præget af, at kunderne i stor stil ønsker at udlicitere driften af deres vaskerier til professionelle specialister, der kan sikre en effektiv drift, samtidig med at der ydes et højt serviceniveau over for både maskiner og brugere. Det er det, vi i Danmark kalder for TotalCare. Der er derfor grobund for et frugtbart samarbejde mellem de to virksomheder," fortsætter Michael.

Vi glæder os til at bidrage til videreudviklingen af en allerede velfungerende virksomhed og til at udforske nye muligheder, der kan komme kunder til gode i både Storbritannien og Danmark.

Michael Sand, adm. direktør og ejer hos Nortec

En aktiv investering

"Jeg er utroligt begejstret for, at Nortec nu er blevet en del af ejerkredsen i WASHCO, og jeg ser virkelig frem til vores fremtidige samarbejde. Kulturen i de to virksomheder er meget ens, hvor passionen for at levere fantastisk service ligger i hjertet af begge virksomheder. Vi er sikre på, at Nortecs erfaring med at drifte vaskerier i kombination med WASHCOs serviceerfaring vil bringe stor værdi til vores kunder. Peter Hosking," fortsætter adm. direktør hos WASHCO.

Kulturen i de to virksomheder er meget ens, hvor passionen for at levere fantastisk service ligger i hjertet af begge virksomheder.

Peter Hosking, adm. direktør hos WASHCO

Nortecs investering i WASHCO er en aktiv investering, hvor vidensdeling og fælles udvikling er nøgleordene. Derfor vil vi sammen med WASHCO løbende afholde møder, hvor der er mulighed for gensidig sparring og forretningsudvikling. Som en del af denne tilgang, vil Nortecs adm. direktør, Michael Sand, også blive en aktiv del af WASHCOs bestyrelse.