Cover image

Cases

Kastaniehjørnet

Kastaniehjørnet

  1. Moderne byggeriOpført i 2021
  2. 64 boligerArkitekttegnet af BIG
  3. 6 ladepunkterFordelt på tre ladestandere

En oase midt i Billund

Kastaniehjørnet er et nyopført boligkompleks med 28 lejeboliger, 25 almene boliger og 11 demensboliger, designet til at blande forskellige brugergrupper og skabe en ramme for mulige fællesskaber på kryds og tværs.

Via en god dialog mellem Kastaniehjørnet og Nortec hvor behovsdækning og løsninger blev afdækket - blev det besluttet, at 3 stk Vision Duo ladestandere var det perfekte match. Kastaniehjørnets beboere har derved 6 ladepunkter at deles om. Får de brug for at udvide mængden af ladepunkter, er der forberedt til det.

Kastaniehjørnet er udført i lækre materialer af høj standard og med fokus på bæredygtighed. 4 af de ting Kastaniehjørnet har valgt, for at have fokus på bæredygtighed:

Materialer der kan genbruges

Solceller

Sedumtag

Fokus på at øge biodiversiteten

Professionelle ladestandere

Nem opladning for beboere og gæster

Cover image

TotalCare° Go Rate

Kastaniehjørnet har valgt en TotalCare° Go Rate ladeløsning fra Nortec. Det er en løsning, hvor boligselskabet Kastaniehjørnet betaler et fast lavt beløb hver måned. For den faste pris får selskabet en komplet ladeplads stillet til rådighed – inklusiv fri service og support.

Cover image

Ladning til beboere og gæster

Kastaniehjørnet har valgt en ladeløsning, der er lukket. Det betyder at ladepunkterne ikke findes på det offentlige ladenetværk. Ladepunkterne er således forbeholdt beboerne. Som en ekstra service over for beboerne har gæster mulighed for at bruge ladeløsningen. De skal bare scanne en QR-kode på standeren og starte opladningen.

Nortec Go

Med i vores TotalCare-løsning får beboerne også adgang til vores app, Nortec Go.

Cover image

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03