Jeres alt-i-én partner

I kan nøjes med ét kontaktpunkt for hele jeres løsning – i hvert fald, hvis det rimer på opladning. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning og finansiering til service og support. Ganske enkelt.

Vi tager ansvar hele vejen

Det lyder måske lidt selvfedt, når vi siger, at vi kan det hele. Men vi har fokuseret på at gøre jeres hverdag enkel, når I vælger en løsning fra Nortec. I kan faktisk få én partner, der kan stå for det hele, når I er på udkig efter en ladeløsning.

Rådgivning

Finansiering

Forsikring

Gravearbejde

Elinstallationer

Ladestandere

Montering

Brugeropstart

Service

Support

Specialister siden 1988

Med Nortec får I en moden partner, der har specialister i alle hjørner af butikken. Dem kommer I heldigvis til at møde undervejs, som I får brug for ekspertise eller vejledning. Mød dem her:

Cover image

Rådgiverne

Hos rådgiverne finder I… ja, rådgivning. Her finder vi i fællesskab frem til en løsning, der giver mening for jer og jeres brugere. Både nu og på lang sigt.

Cover image

Projektlederne

Det kølige overblik, de stramme tidsplaner og den præcise koordinering kommer fra projektafdelingen. I får tilknyttet en fast projektleder, der kender jeres behov og aftale.

Cover image

Montørerne

Vi leverer og monterer (selvfølgelig) jeres produkter. Her har vi egne montører, der ved, hvad de laver. Effektiviteten er i top og jeres bekymringer er i bund.

Cover image

Supporterne

Undervejs, som hverdagen er i gang, vil der opstå spørgsmål. Dem tager vores kundeserviceafdeling sig af – med stor omsorg og præcision. Hver dag, året rundt.

Cover image

Serviceteknikerne

Hvis jeres ladestandere pludselig får brug for service, er det ikke noget problem. Vi har egne serviceteknikere, der dækker hele Danmark med bilen fuld af viden og reservedele.