Gennemskuelige aftaler man rent faktisk forstår

Det er let at komme til at komplicere tingene. Særligt når det handler om kontrakter og vilkår. Vi gør en dyd ud af at holde det enkelt. Så vores kunder ved præcis, hvad de får.

Intet med småt

Her er seks centrale punkter i TotalCare Go-aftalen. Forhåbentlig kan du fornemme, vi elsker transparens og tryghed. Vil du gerne se de sidste otte punkter i aftalen, så bare sig til!

Cover image

Support og service

Vi står for den løbende service vedligeholdelse af ladestanderne samt den daglige brugersupport. Alle brugerne kan tilkalde service eller kontakte kundeservice hver dag, 365 om året.

Forsikring

Forsikring inkluderet

Vi forsikrer udstyret på jeres ladeplads mod brand, hærværk, tyveri og vandskade. Ganske enkelt og dejlig trygt.

Cover image

Længde på kontrakten

TotalCare Go-aftalernes kontraktlængde kan variere. Typisk laver vi en aftale på 10 år, da vores ladestandere er bygget til at holde mindst så længe. På den måde afskrives udstyret over længst mulig tid, så ladeprisen holdes så lav som muligt til glæde for brugerne.

Cover image

Udskiftning af ladestander

Hvis en ladestander går til, udskifter vi den straks med en tilsvarende eller bedre model uden omkostninger for jer. I er derfor sikret en funktionsdygtig og moderne ladeplads i alle de år, I har TotalCare Go.

Kort opsigelse

Uanset kontraktens længde kan I altid komme ud af aftalen med kun ét års opsigelse. I frikøber blot ladestanderne til den afskrevne værdi på tidspunktet (regnet fra 100 % ved opstart til 0 % ved aftalt kontraktudløb).

Cover image

Hånden på kogepladen

Hvis I, imod forventning, ikke oplever, vi driver en funktionsdygtig ladeplads, kan I opsige aftalen med øjeblikkelig virkning. Vi trives nemlig bedst, når begge parter i aftalen er glade.