EFFEKTIVITET OG DRIFTSSIKKERHED

EN SKALERBAR OG
FLEKSIBEL VASKERILØSNING

INDLEDNING

EN FLEKSIBEL LØSNING,
DER MATCHER VÆKSTSTRATEGIEN

 

Pro Rengøring har udskiftet en blandet maskinpark og svigtende service med et tæt samarbejde med Nortec. Nu har vækstvirksomheden fået en skalerbar vaskeriløsning med et højt serviceniveau, der tilsammen understøtter deres strategi og ambitioner. Resultatet er stabilitet og driftssikkerhed i hverdagen og forudsigelighed i budgettet, med en fast månedlig lejeomkostning.

Se videoen eller læs hele historien om Pro Rengørings løsning.

Lavt energiforbrug

 

 LAVT VAND-
OG ENERGIFORBRUG

Driftssikre maskiner

 

DRIFTSSIKRE OG
STABILE INDUSTRIMASKINER

Fleksibel og effektiv løsning

 

FLEKSIBEL OG
EFFEKTIV LØSNING

Billede
Billede

1. BEHOV

SERVICE UDEN FORBEHOLD

Pro Rengøring har hver dag hundredevis af rengøringsfolk i sving rundt omkring hos deres mange kunder. Deres effektivitet afhænger af, at mopper og klude ligger rene og klar til brug, når de møder ind.

Pro Rengøring havde indrettet et centralt vaskeri, der både bestod af egne husholdningsmaskiner og maskiner ejet af leverandører og begyndte i stigende grad at installerere vaskesøjler hos deres kunder. Virksomheden oplevede mange nedbrud og blev ikke prioriteret af deres leverandører, hvilket kostede dem dyrt både i reparationer og det ekstra lager af tekstiler, som man manuelt kørte ud til rengøringspersonalet, når uheldet var ude. 

Investeringen i husholdningsmaskiner viste sig også at være et fordyrrende led på den lange bane, da Pro Rengøring oplevede at maskinerne ikke var egnet til at vaske de beskidte mopper og klude. Mopper og klude blev simpelthen ikke rene efter vask og maskinerne måtte hyppigt skiftes ud, da det bedre kunne betale sig at købe en ny end at reparere den gamle.

De mange frustrationer og ustabilitet i driften gjorde at Pro Rengøring efterspurgte en ny løsning der skulle sikre stabillitet i den daglige drift og Pro Rengørings direktør Rasmus Gleerup efterspurgte først og fremmest excellent service.

Vi var på udkig efter en vaskeripartner, der forstod vores vision, og som kunne understøtte vores vækst- og udviklingsfokus.
Det har vi fundet hos Nortec.

 

RASMUS GLEERUP
direktør, Pro Rengøring A/S

Rasmus Gleerup
Rasmus Gleerup
Ikon
Billede
Billede

2. LØSNING

EN FLEKSIBEL LEJE-LØSNING
MED PÅLIDELIG SERVICE

Pro Rengøring og Nortec nåede sammen frem til, at det mest rentable og fleksible for virksomheden var en lejeløsning. Der blev installeret et set-up med hhv. en stor og en lille vaskemaskine med specialprogrammerne MopCare™ samt en stor tumbler i afdelingen i Tønder – helt uden etableringsomkostninger for Pro Rengøring. Med i aftalen fulgte ubegrænset service og vedligeholdelse af maskinerne.

Der bliver nu også løbende installeret vasketårne hos Pro Rengørings kunder, da det ofte er mere rentabelt end at fragte tekstilerne frem og tilbage fra deres centrale vaskeri. Hvis et kundeforhold ændrer sig eller ophører installerer eller demonterer Nortec med det samme de aftalte maskiner, så maskin-setup’et matcher det nye behov.

Aftalerne er enkle og med korte opsigelser, og løsningen tilpasses løbende i samarbejde mellem Nortec og Pro Rengøring. Og det er slut med at vente forgæves på service. Når der er behov for service, ringer de til deres Nortec tekniker, som ofte stiller allerede samme dag.

Fra ordreoprettelse
til køreklar vaskesøjle

1. Ordreoprettelse
 

Pro Rengøring får et nyt kundeforhold. Cirka 14 dage før opstart tager driftschefen  kontakt til Nortec. Nortec får følgende informationer:

- Installationsforhold
- Antal forventede vaske pr. dag
- Kontaktoplysninger for rengøringsassistent på stedet

2. Klargøring af maskiner
 

Ud fra driftschefens oplysninger vurderes i samarbejde hvilke maskiner der passer til vaskebehovet.

Beslutningen tages udfra antal forventede vaske pr. dag og Pro Rengørings forventning til kvalitet og pris.

 

3. Levering og montering
 

Når maskinerne er klargjort leveres og monteres de af Nortecs egne montører.

Hermed sikres at maskinerne er installeret og indstillet efter Pro Rengørings behov, det enkelte sted.

4. Overlevering
 

Ved overlevering instrueres rengøringsassistenten i brugen af maskinerne, for at sikre tryghed og det bedste vaskeresultat gennem vejledning i programvalg. Der udleveres et direkte telefonnr. til den lokale Nortec servicetekniker, for at sikre optimal drift og mulighed for hurtig udrykning.

Det er interessant og udviklende for os, at ha' en kunde som Pro Rengøring, der udfordrer os positivt på vores ydelser. Det tvinger os til at være vågne og hele tiden tænke i nye muligheder og løsninger, der også kan komme andre kunder til gode.

Billede

 

STEEN DUUS

salgschef, Nortec A/S

PROFESSIONELLE VASKEMASKINER

UDVIKLET SPECIELT TIL RENGØRINGSBRANCHEN

Som rengøringsfirma var det oplagt for Pro Rengøring at vælge de hurtigcentrifugerende industrivaskemaskiner i  MopCare™-serien. Hele serien er udviklet til rengøringsbranchens høje krav til vaskerimaskiner. Maskinerne har en ekstra kraftig og holdbar konstruktion i støbejern og rustfrit stål, der sikrer stabilitet og driftssikkerhed. Resultatet er mindre vedligeholds og reparationsbehov samt langtidsholdbare vaskemaskiner, produceret til mere end 30.000 driftstimer. Det er et optimalt grundlag for perfekt rengøring, som ProRengøring ønsker det.

MopCare™-serien har herudover specialprogrammer, der kan tilpasses rengøringsbranchens forskellige typer af mopper, klude og øvrige tekstiler. Et patenteret tromledesign sikrer samtidig de bedste vaskeresultater selv ved meget beskidte tekstiler. Tromlehuller og udformning er nøje beregnet til at sikre at skidt og snavs effektivt skylles bort. Derved sikres både en lang levetid samt optimal hygiejne og tromlen fremstår fuldstændig ren efter hver eneste vask.

 

Billede

PRO RENGØRINGS VASKERI BESTÅR AF DISSE MASKINER:

3 unikke fordele

Fleksibel service
Fleksibel service

 

Fleksibel service

Pro Rengøring har en lejeaftale med fri service, montering og demontering. Dermed er de sikret service inden for 8 arbejdstimer ved nedbrud, og reparation og vedligeholdelse er med i prisen.

Skræddersyet løsning
Skræddersyet løsning

 

Skræddersyet løsning

Maskinerne i MopCare-serien har specialprogrammer, der sikrer perfekte vaskeresultater af mopper, klude og øvrige tekstiler, der anvendes til rengøringsopgaver.

Driftssikkerhed
Driftssikkerhed

 

Driftssikkerhed

Pro Rengørings behov for maskiner ændrer sig løbende. Skal et setup etableres, fjernes eller tilpasses et sted i landet, søger Nortec for, at det sker, så Pro Rengøring minimerer driftstab.

Billede
Billede

3. RESULTAT

EN FLEKSIBEL OG SKALERBAR LØSNING

Pro Rengøring har nu fået et enkelt skalerbart set-up, der understøtter virksomhedens ønske om agilitet og vækst.

De bredspektrede maskiner lever op til de høje krav i branchen, og vasker helt rent. Det giver tryghed for medarbejderne, da de brugte mopper og klude ofte er meget beskidte. De er også glade for maskinernes intuitive brugerflade, der gør det let at koncentrere sig om kerneopgaven. Nedbrud er begrænset til et minimum, og opstår der alligevel fejl eller ved tvivlsspørgsmål, står Nortecs konsulenter og serviceteknikere hurtigt til rådighed.

Men det vigtigste for Pro Rengøring er, at de nu har fået en samarbejdsparter og rådgiver, der fokuserer på løsninger og matcher dem, hvad omstillingsparathed angår. Rasmus Gleerup betegner det nye samarbejde som en økonomisk stærk løsning, og Pro Rengøring har fået den service, som for ham er Alpha og Omega.

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

GRØNNERE MED DEN
RIGTIGE VASKERILØSNING

Som rengøringsfirma har Pro Rengøring naturligvis også fokus på miljøvenlighed. Medarbejdernes anvender Svane-mærkede produkter, og Pro Rengøring har desuden Arbejdstilsynets Grønne Smiley, som som tegn på, at der er styr på medarbejdernes trivsel. Med Nortecs vaskeriløsning har de styrket deres grønne profil yderligere, ved at vælge langtidsholdbare industrimaskiner, der med et minimalt vand- og energiforbrug og optimerede vaskeprogrammer sikrer en effektiv og skånsom vaskeproces. Virksomheden er gået fra hyppig udskiftning af husholdningsmaskiner til en langtidsinvestering i stærke, robuste maskiner, som kan vedligeholdes, repareres og genanvendes af flere omgange.

En central vaskeriløsning kombineret med lokale vaskesøjler hos kunder er desuden en fleksibel og ressourcebesparende løsning, som giver store fordele i hverdagen. Den enkelte medarbejder har altid det rigtige antal mopper og klude til rådighed og selv styrer hvornår og hvor meget der vaskes. Arbejdsgange effektiviseres og der spares tid og ressourcer.

Billede
Billede
Billede

FORDELE VED AT LEJE

DRIFTSSIKKERT OG FORUDSIGELIGT

Som rengøringsvirksomhed har man et stort behov for vask, Så skal I eje eller leje jeres vaskerimaskiner? Her ser du en række fordele ved at leje hos netop Nortec:

- I får det rigtige maskin-setup – uden etableringsomkostninger

- Jeres vaskeri bliver en fast og forudsigelig udgift på budgettet

- I får vaskerimaskiner af højeste kvalitet til en lav månedlig leje hos Nortec.

- En serviceaftale med drift, reparation og vedligeholdelse giver jer optimal driftssikkerhed.

- Løsningen kan nemt skaleres, hvis jeres behov ændrer sig.

- Alle Nortecs lejeaftaler kan laves uden udbetaling, og kontrakten er altid enkel og gennemskuelig. Både lejeaftale, betalingsmetode og bindingsperioden kan tilpasses jeres behov.

- Vælger I nyere, men brugte maskiner som del af jeres lejeløsning, får I både fuld ydeevne, lavere lejeudgift og bidrager til mindsket ressourcespild.

 

Vil du høre mere om vores lejeløsning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.