Saniva er blevet en del af Nortec


Hvad betyder det så for jer?

Fra d. 1. januar 2022 overtog Nortec alle Sanivas vaskeriaktiviteter og de medarbejdere, der beskæftiger sig med vaskeriløsninger. Og hvad betyder det så for jer? Ikke noget – forstået på den måde, at vi stadig er klar til at servicere jeres vaskeri og hjælpe med nye, bæredygtige løsninger. I kan nemlig forvente den samme gode service, som I altid har været vant til.

Nortec er en 100% dansk, familieejet servicevirksomhed. Siden 1988 har vi beskæftiget os med professionelle og kundetilpassede vaskeriløsninger. Vi har hovedkontor i Vejle og en afdeling i Brøndby, hvorfra vi kan dække hele Danmark. Vi har vores egen landsdækkende serviceafdeling med dygtige, specialiserede serviceteknikere med mange års erfaring.

Vores kundeservice sidder hver dag klar på telefon, mail og chat til at tage hånd om din henvendelse og vores erfarne konsulenter kan rådgive om moderne, bæredygtige og tilpassede vaskeriløsninger med brugeren i centrum.

Herunder har vi samlet de mest aktuelle sider fra saniva.dk, hvor du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål og komme godt videre.

Vi ser frem til at yde en god service for jer!

Værd at vide

Cover image

Hvad har du på hjerte?

Vi sidder klar til at hjælpe og lytte, alle ugens dage. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.