EFFEKTIVE OG
PROFESSIONELLE TØRRESKABE 

TØRRESKABE
- ET SKÅNSOMT ALTERNATIV

Når der arbejdes meget udenfor i uniform, arbejdstøj eller i generelt våde miljøer, er det rart at have en effektiv løsning ved hånden, der kan klare tørringen i løbet af ganske kort tid, uden det skader tøjet. Med professionelle tørreskabe fra Nortec er det muligt hurtigt at tørre uniformer, overtøj eller andre tekstiler, der ofte bliver benyttet, vasket eller bliver våde i løbet af en arbejdsdag.

Professionelle tørreskabe er et godt og skånsomt alternativ til vores professionelle tørretumblere, hvis der ønskes en tørremulighed, der er effektiv, men som giver nogle andre og mere fleksible muligheder end tørretumbleren.

Alle vores professionelle tørreskabe er udviklet med en sans for detaljen og med fokus på effektivitet og økonomi. Med vores indgående kendskab til branchen og de virksomheder, vi servicerer, ved vi om nogen, hvor vigtigt det er at have et effektivt redskab til rådighed, som både tager hensyn til volumen og det økonomiske aspekt.

Vi fører forskellige modeller med forskellig kapacitet og kan derfor tilbyde professionelle tørreskabe til forskellige behov. Selvom nogle af modellerne måske minder om hinanden, kan der være afgørende forskelle som gør, at den ene model passer bedre til jeres behov end nogle af de andre. Har I brug for hjælp til at finde ud af, hvilket professionelt tørreskab, der er bedst til jer og/eller jeres brugeres behov, er I velkomne til at kontakte os for nærmere rådgivning og vejledning.

Tørreskab
Tørreskab

HVILKE FORDELE ER DER MED
PROFESSIONELLE TØRRESKABE FRA NORTEC?

Når vi udvikler tørreskabe til professionelt brug, gør vi det med tanke på, at vores kunder og deres brugere skal have den bedst mulige løsning stillet til rådighed. Det er altid vores udgangspunkt, da det er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler maskiner, der er overskuelige at bruge, effektive i brug og som brugeren kan forvente virker hver gang.

Vores design- og udviklingskrav til tørreskabene er høje og skrappe for at kunne tilbyde de bedst mulige maskiner på markedet. Det er vores pejlemærke, da vi ved, det skaber effektiv drift og en gnidningsfri arbejdsgang.

Alle funktioner i tørreskabene, kapaciteten og designet af dem er derfor gjort med respekt for de servicefag vi leverer maskiner til samt de brugere, der skal benytte dem hver dag. Vi er meget omhyggelige, og er det også gerne i rådgivningen og vejledningen omkring skabene, så I får mest muligt ud af jeres investering.

 

Når I køber professionelle tørreskabe fra Nortec, følger der følgende fordele med:

Solid konstruktion

Høj driftssikkerhed

Lave driftsudgifter

Brugervenlig betjening

Skånsom og hurtig tørring

Lang levetid

Hvilke modeller tilbyder vi?

Vi tilbyder et mindre men nøje sammensat udvalg af professionelle tørreskabe. Vi drukner ikke i modeller, da vi ønsker at have fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vores udvalg byder på tørreskabe af forskellig kapacitet og med forskellige funktioner, så der er noget at vælge mellem for både større og mindre virksomheder og til specielle behov.

Tørreskab TS4 og TS4 HP

TS4 og TS4 HP er tørreskabe, der begge har en kapacitet på 4 kilo. Modellerne har en bredde på 60 centimeter og er derfor velegnede på arbejdspladser, hvor der ikke er meget plads at gøre med, men hvor behovet for et tørreskab er der. Selvom skabene ikke fylder meget, har de plads til hele 4 kilo tøj.

Det er skabe, der er nemme at bruge, da de er udstyret med enkel styring, der kan regulere tid og temperatur. De er helt sikre at benytte, da de er udstyret med overophedningssikring. For brugeren er det nemt at benytte tørreskabet, da de har udtrækkeligt ophængningssystem og hele 16 meters ophængningslængde.

TS4
TS4 HP
TS63
TS63 HP

Tørreskab TS63 og TS63 HP

Tørreskabene TS63 og TS63 HP har meget korte tørretider og en kapacitet på 8 kilo. Har I derfor brug for at tørre en del tøj i løbet af dagen meget effektivt, er modellerne her oplagte. Tørretiderne er bare 42 minutter med et energiforbrug på kun 0,5 kWh/kg, hvilket gør tørreskabene til energieffektive løsninger.

Tørreskabene har desuden dobbelte ventilatorer og luftkanaler for den bedste balance mellem recirkuleret luft og luftmængde. Der er desuden 4 programmer at vælge mellem og et smart og intuitivt ophængningssystem. Som en ekstra feature har tørreskabene også Humidity Tracking System, der gør det muligt at stoppe tørringen præcist, når tøjet er tørt. Mere energieffektivt bliver det ikke.

Tørreskab TS93

For arbejdspladser med større kapacitetsbehov har vi udviklet TS93 med en kapacitet på op til 16 kilo. Den er udstyret med 32 meters tørrelængde og er et tørreskab, der er anvendeligt til alle typer af tøj. Energiniveauet holdes lavt i modellen her takket være dobbeltpladerne i siderne og dørene.

Modellen her har også 4 programmer at vælge imellem samt det smarte og højteknologiske Humidity Tracking System.

Billede
TS63

Tørreskab FC20

FC20 er et specialskab, der er særligt udviklet til tørring af brand- og beskyttelsesdragter. Det foregår uden mekanisk bearbejdning og skåner derfor lynlåse og reflekser. Det er desuden det eneste tørreskab, der er i stand til at tørre 6 branddragter samtidig – og så tager det kun 60 minutter. Det har tre tilpassede programmer til brandbeklædning af vattering og membran samt autoprogram til stationstøj, træningstøj med mere.

Det smarte ved tørreskabet er tilmed, at imprægnering kan genaktiveres ved hver eneste tørring. Det sker i automatisk tilstand i 30 minutter på 80 grader efter tøjet er tørt. FC20 er derfor et meget effektivt tørreskab.

Ønsker du en effektiv tørreløsning?

Vi ønsker at give vores kunder det bedste grundlag for at drive forretning gennem effektive og højteknologiske løsninger. Vi har derfor været kompromisløse ved udviklingen af hver eneste af vores tørreskabe, så vi er sikre på, at I ikke kun får et effektivt skab, men også en økonomisk bæredygtig løsning.

Vi giver gerne rådgivning og vejledning omkring vores professionelle tørreskabe og giver jer et mere indgående indblik i, hvad tørreskabene kan gøre for jer.

Billede

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.