Cover image

Cases

Finlandsvej

Finlandsvej

  1. +500 lejemålFordelt på 11 blokke
  2. 17 maskinerI ét centralt fællesvaskeri
  3. 14 DKK / vaskFor en 9kg-maskine

Komplet renovering og nye maskiner til fællesvaskeriet på Finlandsvej

Finlandsparken i Vejle er en stor afdeling i AAB Vejle. De har i +20 år haft et centralt fællesvaskeri, hvor beboerne kunne klare tøjvasken - hurtigt og bæredygtigt. I 2019 valgte AAB Vejle at totalrenovere lokalerne i en TotalCare-aftale. Læs historien herunder.

Afdelingen har i et par år lagt på regeringens ”hårde ghettoliste” og boligforeningen satte derfor gang i en række tiltag for at gøre Finlandsparken til en bydel i social balance. De nye tiltag lægger vægt på at styrke fællesskabet, øge trivslen blandt beboerne og fremhæve områdets mange kvaliteter.

Tiltagene går også ud på at skabe attraktive fællesområder. Her har AAB Vejle blandt andet lavet nye legepladser, flotte udearealer med borde og bænke, beboerhuse, festlokaler og et fællesvaskeri, så beboerne har gode muligheder for at samles, styrke fællesskabet og pleje nabolivet.

Store maskiner til storvasken

Automatisk sæbedosering

Fast tilknyttet servicetekniker

15-årig TotalCare-aftale

Credit brugerbetaling

Cover image

Fokus på vaskeriet

Selvom flere af lejemålene har egne husholdningsmaskiner, har AAB Vejle alligevel valgt at opdatere fællesvaskeriet - både som et led i deres nye bæredygtighedsstrategi men også for at forebygge ensomhed blandt beboerne. Formålet med opdateringen er at skabe et hyggeligt og indbydende rum, hvor beboere kan mødes og klare hverdagens gøremål.

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Personlig igangsætning

Ved indvielsen af det nye fællesvaskeri ønskede vi at samle beboerne, vise dem deres opdaterede vaskeri og give dem en introduktion til, hvordan maskinerne og det nye betalingssystem virker. Vores konsulent var på pletten for at besvare beboernes spørgsmål og sikre en nem og glidende overgang til det nye vaskeri. Som et ekstra plus, havde vi bestilt en pandekagevogn og forfriskninger til både børn og voksne.

Cover image

En god åbning

Nortec og AAB Vejle inviterede naturligvis på morgenbrød og kaffe, da vaskeriet skulle indvies. Her kom både AAB Vejle, beboere i Finlandsparken og involdverede samarbejdspartnere i projektet forbi til en hyggelig stund.

Hvad omfatter en totalrenovering?

Nyt epoxygulv

Spartling og maling

Nyoprettet loungeområde

Grønne planter

Strømlining af installationer

Nye akustik- og lyspaneler

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03