Cover image

Cases

Hedemarken

Hedemarken

  1. 891 lejemålFordelt på blokke og rækkehuse
  2. 60 maskinerI fem fællesvaskerier
  3. 10 DKK / vaskFor en 9kg-maskine

TotalCare frigiver både tid og penge for AKB, der nu har totalrenoveret alle fem vaskerier i Hedemarken

Hedemarken er en boligforening med 891 boliger fordelt på 18 boligblokke med et aktivt beboerdemokrati. De går højt op i at skabe nogle gode rammer for deres beboere med grønne arealer, fællesområder, forskellige beboeraktiviteter og (selvfølgelig) fællesvaskerier.

Da de gamle maskiner i vaskerierne trængte til at blive udskiftet, kontaktede Hedemarken os med henblik på at købe nogle nye maskiner. Vi præsenterede dem for vores TotalCare-løsning, hvor de kunne udlicitere vaskeridriften til Nortec og få et komplet vaskeri stillet til rådighed - helt uden etableringsomkostninger. Det viste sig at være den helt ideelle løsning for både Hedemarken og deres beboere.

Automatisk sæbedosering

Fast tilknyttet servicetekniker

15-årig TotalCare-aftale

Credit brugerbetaling

Cover image

Mere tid til beboerne

Ved at udlicitere vaskeridriften til Nortec, sparer AKB Hedemarken en meget tid på beboerhenvendelser og maskiner der ikke fungerer. Den tid kan de nu kan bruge på andre projekter, der bringer glæde og gavn for beboerne. Alt sammen uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen, for den tager vi os af.

Jeg har ringet ind på et tidspunkt, hvor der var noget i vejen med vaskemaskinen, og der fik jeg fat i en fra kundeservice, som var meget hjælpsom. Hun kunne se hvad der var galt med det samme, og kunne hurtigt guide mig igennem det, så maskinen kom op at køre igen.

Alice, beboer
Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Hvad omfatter en totalrenovering?

Nyt epoxygulv

Spartling og maling

Nyoprettet loungeområde

Grønne planter

Strømlining af installationer

Nye akustik- og lyspaneler

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03