Cover image

Cases

Mønten Vask & Rens

Mønten Vask & Rens

  1. Ét fællesvaskeriEtableret i 2018
  2. 24 maskinerNye og renoverede
  3. Miljøvenlig sæbeSvanemærket vaskemidler

Komplet vaskeservice

I Helsinge ligger Mønten Vask & Rens, et stort fællesvaskeri, der modtager vasketøj fra private kunder, institutioner og rengøringsvirksomheder. Ud over at være byens lokale fællesvaskeri er de også byens posthus, hvor de deler flere hundrede pakker ud om dagen.

Her er det muligt at aflevere rensetøj, aflevere vasketøj eller selv vaske i møntvaskeriet. Som en ekstra service for deres kunder har Mønten Vaskeri også en afhentningsservice, hvor de henter, vasker, tørrer og bringer kundernes vasketøj.

Fleksibel løsning

Automatisk sæbedosering

Forsikring inkluderet

Flere funktioner

Ingen startkapital

Cover image

Automatisk sæbedosering

Mønten Vaskeriet har valgt at få automatisk sæbedosering - og af god grund.
Der følger nemlig et hav af fordele som bl.a. en helt rigtig mængde af sæbe ved hver vask og en bedre hygiejne i vaskeriet. Sæben er desuden svanemærket og af højeste kvalitet.

Cover image

Cover image

Cover image

Cover image

Et vaskeri med flere funktioner

Vask af dyner og puder

Når det er tid til at vaske dyne og puder, kan det som regel ikke klares hjemme, da almindelige husholdningsmaskiner ikke kan holde til den tunge, våde dyne. Derfor er der mange brugere, der kommer i vaskeriet for at vaske deres dyner og puder i de store, professionelle maskiner.

Maskiner til dyreartikler

Det kræver ofte mere end en almindelig husholdningsmaskine at vaske dyreartikler, derfor har vaskeriet specialmaskiner til vask og tørring af dyreartikler. Når sæsonerne skifter, modtager de især mange hestedækkener til vask eller hundekurve.

Mopper og klude

Mønten Vaskeri hjælper også rengøringsvirksomheder med at vaske deres mopper og klude. Rengøringsassistenterne kan aflevere deres beskidte mopper og klude, og så er de klar til brug igen næste dag. Dejligt enkelt.

Hvad har du på hjerte?

Vi sidder klar til at hjælpe og lytte, alle ugens dage. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.