Cover image

Cases

Pro Rengøring

Pro Rengøring

  1. 57 maskinerPå lejeaftale fra Nortec
  2. 500 ansattei Danmark
  3. 6 afdelingerTil at dække hele landet

Pro Rengøring har fået en skalerbar og fleksibel vaskeriløsning fra Nortec

Pro Rengøring har med Nortec som samarbejdspartner fået en skalerbar vaskeriløsning med et højt serviceniveau, der understøtter deres strategi og ambitioner. Resultatet er stabilitet og driftssikkerhed i hverdagen og forudsigelighed i budgettet, med en fast månedlig lejeomkostning.

Pro Rengøring er et professionelt dansk rengøringsfirma, der har specialiseret sig i at tilbyde forskellige professionelle rengøringstjenester i hele Danmark. Deres mål er at levere høj kvalitet og pålidelig service, der sikrer rene og hygiejniske omgivelser for deres kunder.

Det rigtige maskine-setup

uden etableringsomkostninger

Serviceaftale

med drift, reparation og vedligeholdelse

Fast udgift på budgettet

Fuld forudsigelighed

Høj kvalitet

Lav månedlig leje

Skalerbar løsning

Justeres efter behov

Lejeaftale, betaling og binding

Tilpasset Pro Rengøring

Cover image

Fra ustabile maskiner, der kostede dyrt - til stabile maskiner med fast lav månedlig leje

Pro Rengøring har hver dag hundredvis af rengøringsfolk i sving rundt omkring hos deres mange kunder. Deres effektivitet afhænger af, at mopper og klude ligger rene og klar til brug, når de møder ind.

Pro Rengøring havde indrettet et centralt vaskeri, der både bestod af egne husholdningsmaskiner og maskiner ejet af leverandører og begyndte i stigende grad at installerer vaskesøjler hos deres kunder. Virksomheden oplevede mange nedbrud og blev ikke prioriteret af deres leverandører, hvilket kostede dem dyrt både i reparationer og det ekstra lager af tekstiler, som man manuelt kørte ud til rengøringspersonalet, når uheldet var ude.

Investeringen i husholdningsmaskiner viste sig også at være et fordyrende led på den lange bane, da Pro Rengøring oplevede at maskinerne ikke var egnet til at vaske de beskidte mopper og klude. Mopper og klude blev simpelthen ikke rene efter vask og maskinerne måtte hyppigt skiftes ud, da det bedre kunne betale sig at købe en ny end at reparere den gamle.

De mange frustrationer og ustabilitet i driften gjorde at Pro Rengøring efterspurgte en ny løsning der skulle sikre stabilitet i den daglige drift og Pro Rengørings direktør Rasmus Gleerup efterspurgte først og fremmest excellent service.

Vi var på udkig efter en vaskeripartner, der forstod vores vision, og som kunne understøtte vores vækst- og udviklingsfokus. Det har vi fundet hos Nortec.

Rasmus Gleerup, direktør, Pro Rengøring A/S

Fik en aftale og en løsning, der passede

Pro Rengøring og Nortec nåede sammen frem til, at det mest rentable og fleksible for virksomheden var en lejeløsning. Der blev installeret et set-up med hhv. en stor og en lille vaskemaskine med specialprogrammerne MopCare™ samt en stor tumbler i afdelingen i Tønder – helt uden etableringsomkostninger for Pro Rengøring. Med i aftalen fulgte ubegrænset service og vedligeholdelse af maskinerne.

Der bliver nu også løbende installeret vasketårne hos Pro Rengørings kunder, da det ofte er mere rentabelt end at fragte tekstilerne frem og tilbage fra deres centrale vaskeri. Hvis et kundeforhold ændrer sig eller ophører, installerer eller demonterer Nortec med det samme de aftalte maskiner, så maskine-setup’et matcher det nye behov.

Aftalerne er enkle og med korte opsigelser, og løsningen tilpasses løbende i samarbejde mellem Nortec og Pro Rengøring. Og det er slut med at vente forgæves på service. Når der er behov for service, ringer de til deres Nortec tekniker, som ofte stiller allerede samme dag.

3 af de vigtigste fordele for Pro Rengøring

Cover image

Fleksibel service

Pro Rengøring har en lejeaftale med fri service, montering og demontering. Dermed er de sikret service inden for 8 arbejdstimer ved nedbrud, og reparation og vedligeholdelse er med i prisen.

Cover image

Skræddersyet løsning

Maskinerne i MopCare-serien har specialprogrammer, der sikrer perfekte vaskeresultater af mopper, klude og øvrige tekstiler, der anvendes til rengøringsopgaver.

Cover image

Driftssikkerhed

Pro Rengørings behov for maskiner ændrer sig løbende. Skal et setup etableres, fjernes eller tilpasses et sted i landet, søger Nortec for, at det sker, så Pro Rengøring minimerer driftstab.

Intuitive brugerflader gør det let for Pro Rengøring at koncentrere sig om kerneopgaverne

Pro Rengøring har nu fået et enkelt skalerbart set-up, der understøtter virksomhedens ønske om agilitet og vækst.

De bredspektrede maskiner lever op til de høje krav i branchen, og vasker helt rent. Det giver tryghed for medarbejderne, da de brugte mopper og klude ofte er meget beskidte. De er også glade for maskinernes intuitive brugerflade, der gør det let at koncentrere sig om kerneopgaven. Nedbrud er begrænset til et minimum, og opstår der alligevel fejl eller ved tvivlsspørgsmål, står Nortecs konsulenter og serviceteknikere hurtigt til rådighed.

Men det vigtigste for Pro Rengøring er, at de nu har fået en samarbejdspartner og rådgiver, der fokuserer på løsninger og matcher dem, hvad omstillingsparathed angår. Rasmus Gleerup betegner det nye samarbejde som en økonomisk stærk løsning, og Pro Rengøring har fået den service, som for ham er Alpha og Omega.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03