Industrivaskemaskine 20 kg. i kompromisløs kvalitet

Kompromisløs kvalitet er ikke bare noget, vi siger. Det er noget, vi stræber efter ved hver eneste industrivaskemaskine, og som er det eneste, der er godt nok for os. For når vi er kompromisløse, får I en vaskeridrift, der er effektiv og driftssikker.

Cover image

Industrivaskemaskine 20 kg. til vaskeriet

For at sikre denne kompromisløse kvalitet ved vores industrivaskemaskine 20 kg., har vi udviklet og produceret maskinerne i et meget tæt og professionelt samarbejde med de bedste danske designere på området samt førende producenter. For det er i det tætte samarbejde, at de bedste løsninger opstår.

Vi fører forskellige modeller med en kapacitet på 20 kilo eller mere. Selvom de måske minder meget om hinanden, er der alligevel forskelle som gør, at den ene model kan være bedre egnet til jeres formål end den anden. Har I brug for hjælp til at finde ud af, hvilken industrivaskemaskine 20 kg., I skal købe fra os, eller vil I gerne vide mere om de enkelte modeller, kontakter I os endeligt bare. Med afsæt i jeres behov og udfordringer finder vi i fællesskab ud af, hvilken model der løser jeres udfordringer på bedst mulig vis.

I kan derfor trygt handle en industrivaskemaskine 20 kg. hos Nortec.

Cover image

Når I vælger en industrivaskemaskine på 20 kg. fra Nortec får I:

En holdbar og kraftig konstruktion

Lang levetid

+30.000 driftstimer

Lavt vand- og energiforbrug

Skånsom og effektiv vask

Brugervenlig betjening

Optimalt vaskeresultat

En solid investering

Hvilke fordele er der ved en industrimaskine på 20 kg. fra Nortec?

For os er kun det bedste godt nok, da det giver vores kunder det bedste udgangspunkt for vaskeridrift – uanset i hvilken størrelsesorden der er tale om. Samtidig er det også med til at sikre en drift, der uanset bruger opleves som overskuelig og nem samt overrasker, fordi vasken er effektiv og hygiejnisk hver gang.

Vores krav til industrivaskemaskinerne er høje netop for at kunne tilbyde maskiner med disse og mange andre fordele og funktioner. Det ville ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke vi var kompromisløse omkring produktion og udvikling. Der er derfor en mening med alt, hvad vi gør, når det drejer sig om vores industrivaskemaskiner til 20 kg. For de skal ikke alene have en høj kapacitet. De skal også være miljøvenlige, give jer skånsomme vaske og være brugervenlige for enhver, der benytter sig af dem. Alt dette og meget andet kan sagtens gå hånd i hånd. Netop fordi vi er så omhyggelige. I kan derfor være helt sikker på at få leveret en løsning, som er helt igennem professionel.

Hvilke modeller tilbyder vi?

Der er gode muligheder for at finde en industrivaskemaskine 20 kg., som lever op til jeres behov og ønsker. Ønsker I at kigge nærmere på en anden industrivaskemaskine til 20 kg., som kan klare denne kapacitet og nogle gange også lidt mere, har vi naturligvis også modeller, der kan dette.

Produceret i Europa

Stor kapacitet

Skal vi hjælpe jer til en effektiv vaskeriløsning?

Vi ønsker naturligvis at være jeres foretrukne valg, når det kommer til en effektiv vaskeriløsning. Derfor har vi ikke kun været kompromisløse i vores udvikling af industrivaskemaskiner. Vi har også sørget for at tilbyde forskellige økonomiske løsninger, så I ikke behøver gå på kompromis. Det er jer derfor helt frit for, om I ønsker at leje eller købe vores maskiner, ligesom vi også tilbyder en totalløsning, hvor vi står for driften. Alle muligheder er åbne hos os – og det kan vi godt lide, da det giver jer fleksibilitet.

Har I brug for rådgivning, eller vil I gerne høre nærmere om vores løsninger inden for industrivaskemaskiner, sidder vi klar til at hjælpe jer. God og effektiv vaskeridrift er vores passion.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03