Intet med småt

Det er let at komme til at komplicere tingene. Særligt når det handler om kontrakter og vilkår. Vi gør en dyd ud af at holde det enkelt. Så vores kunder ved præcis, hvad de får.

Cover image

Seks højdepunkter fra kontrakten

Her er seks centrale punkter i TotalCare-aftalen. Forhåbentlig kan du fornemme, vi elsker transparens og tryghed. Vil du gerne se de sidste otte punkter i aftalen, så bare sig til!

Cover image

Support og service

Vi står for service af vaskeriet samt brugersupport. Alle brugerne kan tilkalde service eller kontakte kundeservice hver dag, 365 om året.

Forsikring

Forsikring inkluderet

Vi forsikrer vaskeriet mod brand, hærværk, tyveri og vandskade. Ganske enkelt og dejlig trygt.

Cover image

Længde på kontrakten

TotalCare-aftalen løber som minimum i 10 år, da vores maskiner er bygget til at holde mindst så længe. Samtidig sikrer vi, at investeringen bliver dækket og vaskeprisen holdt nede.

Cover image

Udskiftning af maskine

Hvis en maskine går til, udskifter vi den straks med en tilsvarende eller bedre model. I er derfor sikret et funktionsdygtigt og moderne vaskeri i alle de år, I har TotalCare.

Kort opsigelse

I kan altid komme ud af aftalen med kun ét års opsigelse. I frikøber blot vaskeriets udstyr til den afskrevne værdi på tidspunktet (regnet fra 100 % ved opstart til 0 % ved aftalt kontraktudløb).

Cover image

Hånden på kogepladen

Hvis I, imod forventning, ikke oplever, vi driver et funktionsdygtigt vaskeri, kan I opsige aftalen med øjeblikkelig virkning. Vi trives nemlig bedst, når begge parter i aftalen er glade.