INDUSTRIVASKEMASKINE 10 KG

INDUSTRIVASKEMASKINE
TIL VASKERIET

Har I brug for nye industrivaskemaskiner til vaskeriet? Eller har I blot brug for en mere effektiv, driftssikker og økonomisk løsning end nu? Hos Nortec har vi et nøje udvalg af industrivaskemaskiner til 10 kg, som alle er af højeste kvalitet. Vi er et firma, der ikke går på kompromis et eneste sted i udvælgelsen af vores industrivaskemaskiner, da det sikrer den mest optimale drift for jer og vores kunder.

Intet er overladt til tilfældighederne hos os. Dette kan vi garantere, da vores udvalg af industrivaskemaskiner 10 kg både er udviklet og produceret i samarbejde med danske designere og førende internationale producenter. For kun i et tæt samarbejde med disse kan vi sikre en kvalitet og en driftssikkerhed, der er god nok til os og vores kunder og dermed for jer. Køber eller lejer I en industrivaskemaskine 10 kg hos Nortec, er I dermed sikret optimal og effektiv drift.

Har I brug for hjælp til at vælge den rette industrivaskemaskine til 10 kg, hjælper vi jer hellere end gerne med det. For os er det ret vigtigt, at I kommer herfra med den rette maskine, som passer til jeres behov. Vi gør derfor en dyd ud af at sætte os ind i jeres behov og helt specifikke udfordringer, så I får den rette model med de funktioner, I har brug for.

Når vi gør dette, sikrer vi, at I får en nem og overskuelig vaskeridrift uanset, hvem der bruger industrivaskemaskinen.  

Billede
Billede

Hvilke industri-
vaskemaskiner 10 kg tilbyder vi?

Vi har ret skrappe og skarpt definerede krav, når det kommer til vores industrivaskemaskiner. Dette er også gældende for vores udvalg af modeller til 10 kilos vask.

 

Hos Nortec kan I få følgende modeller:

EC Hydros SW9

EC Hydros SW9

Modellen her er særligt udviklet til rengøringsbranchen, som har et særligt stort behov for maskiner, der er driftssikre og har lave vedligeholdelsesudgifter, da der meget hyppigt skal vaskes. Det er en meget hurtigcentrifugerende industrivaskemaskine, som med 10 kilos vask kan køre meget tøj igennem på en dag. Modellen er desuden også perfekt til en vask-selv-løsning på pladser, hvor der er behov for effektiv vask af mopper og klude. Tromlens særlige udformning sikrer ekstra høj hygiejne, ligesom konstruktionen sikrer 30.000 timers effektiv vask. 

EC Hydros SW12

Modellen her er en hurtigcentrifugerende vaskemaskine, som er konstrueret til at have en høj driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesudgifter. Det har vi sikret gennem en ekstra kraftig og holdbar konstruktion af støbejern og rustfrit stål. Modellen her, der kan klare at vaske 10-12 kg, er meget fleksibel i brug, da den kan benyttes der, hvor en effektiv, hyppig og professionel behandling af tøjet er et behov og en nødvendighed. Den er derfor velegnet til mange forskellige brancher.

EC Hydros SW12
EC Hydros QW9

EC Hydros QW9

Driver I ejendomme, en campingplads eller noget helt tredje med fællesvaskeri? Så er denne model oplagt til dette, da den er udviklet med henblik på, at mange forskellige brugere skal kunne benytte sig af den. Det er en industrivaskemaskine, der indeholder alt, hvad man kan ønske sig såsom brugervenlig betjening med touch, nem sæbedisponering i top og integreret betalingssystem, hvis dette ønskes. Med denne får I en maskine, der kan vaske 10 kg om og om igen.

EC Hydros QW12

Denne model er, hvad vi kalder for den ultimative vaskemaskine til fællesvaskeriet. Det gælder uanset, om I tilbyder fællesvaskeri i en ejendom, på højskoler, på campingpladser eller i et fællesvaskeri. Der ligger mange års udviklingsarbejde bag denne model, der kan vaske 10-12 kilo tøj ad gangen. Det ses ved fibercare, der beskytter tøjets fibre, et brugervenligt touchpanel, den ekstra robuste konstruktion og den store lågeåbning bare for at nævne nogle få.

EC Hydros QW12

Køb eller lej en industrivaskemaskine 10 kg

Hos Nortec går vi meget op i at tilbyde løsninger, der løser enhver kundes behov. Vi er derfor meget fleksible og tilbyder både køb og leje såvel som en totalløsning, hvis det er det, I har brug for. Ved at tilbyde forskellige løsninger får I ikke kun den hjælp, I har brug for. I får også en løsning, der stemmer overens med jeres budget og de muligheder, I reelt set har.

Køber I en industrivaskemaskine 10 kg, får I fuldt ejerskab over maskinen og kan glæde jer til et produktprogram, der ikke kun er i høj kvalitet, men som også er udført elegant. Sammen med det får I også grundig rådgivning og en god garantiordning.

Lejer I i stedet en eller flere af vores modeller, får I en fleksibel og forudsigelig løsning. I får vaskemaskiner af højeste kvalitet til en lav månedlig leje. Ønsker I det, kan I også få service og reparation med i prisen, så I altid er sikre på at have driftssikre maskiner. Alt er gennemsigtigt og overskueligt, så I føler jer trygge ved aftalen.

Billede
Billede

Skal vi hjælpe jer på vej
til effektiv vask?

Hos Nortec går vi højt op i at skabe en optimal og tilpasset løsning for alle vores kunder, uanset størrelse og erhverv, da vi ved, det sikrer den mest effektive og gnidningsfrie arbejdsdag. Derfor går vi altid til enhver henvendelse med professionalisme og et ønske om at tilbyde jer den bedst mulige løsning.

Når vi rådgiver jer, bliver I tilbudt en industrivaskemaskine, der imødekommer jeres specifikke krav og individuelle behov. Det sikrer en optimal og effektiv drift. Vi har industrivaskemaskiner, der kan benyttes til mange forskellige erhverv, hvorfor vi er sikre på, at vi kan finde den rette løsning i samarbejde med jer.

Kontakt os for spørgsmål eller for kompetent rådgivning ved køb af industrivaskemaskine 10 kg.

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.